Το καλύτερο PowerBank με Type-C και Q.C3 είναι της BlitzWolf! [Αξιολόγηση]

Η BlitzWolf είναι μία εταιρεία που προσπαθεί εδώ και αρκετά χρόνια να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως την Xiaomi και πολλές φορές όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση τα καταφέρνει με επιτυχία! Το BlitzWolf BW-PF2 είναι το καλύτερο TechValue PowerBank που έχουμε δει με Type-C υποδοχή, αλλά και υποστήριξη Quick Charge 3 για γρήγορη φόρτιση. Ας δούμε όμως γιατί!

Το Καλύτερο PowerBank;

Το BlitzWolf BW-PF2 προσφέρει ότι ακριβώς θέλει ένα διαβασμένος χρήστης χωρίς καμία υποχώρηση και στην πιο ανταγωνιστική τιμή αφού είναι πιο οικονομικό από το αντίστοιχο της Xiaomi. Αλλά αρκετά με τα “λόγια” όμως, έχω το συγκεκριμένο PowerBank στα χέρια μου αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να το αξιολογήσω!

Το καλύτερο PowerBank

Γιατί το αποκαλώ ως το καλύτερο PowerBank;

  1. Έχει μικρό μέγεθος
  2. Ανθεκτική, ποιοτική και μεταλλική κατασκευή
  3. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, Quick Charge 3
  4. Έχει υποδοχή Type-C, ώρα να τελειώνουμε με τα micro usb gadgets
  5. Κουράστηκα όλα γύρω μου να είναι Xiaomi!
  6. Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κάποιος το αντίστοιχο και πιο ακριβό powerbank της Xiaomi
  7. Χρησιμοποιεί μπαταρίες LG!

Όταν αρχικά φλέρταρα με το “καλύτερο PowerBank” ήμουν σχεδόν βέβαιος πως η παγίδα βρίσκεται στις μπαταρίες λόγο της σχετικά χαμηλής τιμής. Ευτυχώς όμως η BlitzWolf έχει αποδείξει τώρα τελευταία πως ήρθε για να μείνει. Το BW-PF2 έχει μπαταρίες LG 18650 3350mAh lithium-ion που σημαίνει πως δεν είναι ακόμα ένα κινέζικο PowerBank της πλάκα που θα αντέξει μερικούς μήνες.

Το καλύτερο PowerBank

Η γρήγορη φόρτιση που προσφέρει δεν είναι μπαρούφες. Στις δοκιμές μου το BlitzWolf BF-PF2 κατάφερε να ανεβάσει με άνεση την στάθμη της μπαταρίας του PocoPhone F1 κατά την διάρκεια πλοήγησης στο αυτοκίνητο με την οθόνη ανοιχτή συνεχώς, αλλά και χρησιμοποιώντας το Spotify για μουσική. Στο κουτί εκτός από το PowerBank υπάρχει καλώδιο μικρού μήκους type-c σε type-c και με αντάπτορα  type-c σε USB.

καλύτερο powerbank

Τελωνείο και μέθοδο αποστολής;

Η μέθοδος αποστολής για τα PowerBanks που προσφέρει το Banggood είναι μόνο μία και είναι η Air Parcel Register που παραδίδει μέσο όρο σε 15 μέρες. Στην δικιά μου περίπτωση η αποστολή έγινε με Belgium Post και δεν πέρασε τελωνείο αφού το δέμα ξεκίνησε από την Ευρωπαϊκή ένωση (ενδοκοινοτικό). Για τους δύσπιστους αυτό ακριβώς ήταν το tracking number του PowerBank: LB610014924BE. Για την συγκεκριμένη μέθοδο αποστολής (Air Parcel Register) δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να εγγυηθώ τίποτα, αγοράστε με δική σας ευθύνη και μόνο.

Οι παλιοί χρήστες του Banggood μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας και με λίγο τύχη το πόσο θα πέσει κάτω από 22€ έτσι ώστε αν περάσει τελωνείο να μην πληρώσετε τίποτα.

Για να στηρίξετε το TechValue κάντε την αγορά από αυτό το link και δείτε πιο πολλές τεχνικές λεπτομέρειες εδώ.

Asus ZenFone 8 Android