Το κακό quality control της Google συνεχίζει…

Λίγες εβδομάδες πέρασαν από την επίσημη παρουσίαση των νέων Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro και ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν αρχίσει να τα λαμβάνουν στα χέρια τους. Δυστυχώς μαζί με τις πρώτες παραλαβές είχαμε και τις πρώτες αναφορές για προβλήματα.

Για ακόμη μία φορά η Google φαίνεται πως αντιμετωπίζει θέματα με τις συσκευές της, αδυνατώντας να βελτιώσει το quality control της. Τα περισσότερα προβλήματα αφορούν την οθόνη του Pixel 6 Pro. Ένας χρήστης έχει αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη του, αφού όταν πατηθεί το power button, εκείνη ξεκινάει να εμφανίζει flickering, σαν κάτι να πάει πολύ στραβά με αυτή.

Ταυτόχρονα, άλλοι χρήστες αναφέρουν έντονη πράσινη απόχρωση στα χρώματα της οθόνης. Ίσως το σημαντικότερο είναι μία συσκευή που φαίνεται να έχει δύο διαφορετικά punch holes! Μάλιστα, δεν πρόκειται για βλάβη της οθόνης, απλά η συσκευή «τρυπήθηκε» δύο φορές! Φυσικά η συσκευή αντικαταστάθηκε από το κατάστημα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε αν τα προβλήματα είναι εκτεταμένα, καθώς περισσότεροι χρήστες θα λάβουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές.

I can only show you the door...