Τι Είναι Το Apple Arcade;

Το Apple Arcade σε μόλις μία πρόταση, είναι ότι και το Google Play Pass στο Android. Δηλαδή η συνδρομητική υπηρεσία της Apple που προσφέρει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια για gaming χωρίς διαφημίσεις. Οι ενδιαφερόμενοι για μία τέτοια υπηρεσίας είναι σίγουρα ελάχιστοι στην Ελλάδα, αλλά έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει, πώς δουλεύει, αλλά και πως κινείται η αγορά.

Apple Arcade

Πόσο Κοστίζει το Apple Arcade;

Το Apple Arcade κοστίζει 4.99$ το μήνα, ενώ διαθέτει και 1 μήνα δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, αν είναι η πρώτη φορά που γίνεσαι συνδρομητής, ενώ με νέα συσκευή Apple η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος επεκτείνεται στους 3 μήνες. Τέλος, υπάρχει και ετήσιο πλάνο που κοστίζει 49,99$ και θα σου “εξοικονομήσει” 10$, ενώ δεν είναι και εύκολο να βρεθεί το συγκεκριμένο πακέτο, αφού βρίσκεται χωμένο μέσα στις ρυθμίσεις.

Το μόνο που σου προσφέρει το Apple Arcade είναι εκατοντάδες gaming τίτλους χωρίς διαφημίσεις ή μικρό συναλλαγές, οπότε και μπορείς να απολαύσεις μία καθαρή εμπειρία, όπως ακριβώς γίνεται και με το Google Play Pass της Google στο Android. Αυτό είναι όλο.

Αξίζει το Apple Arcade;

Αν το δούμε πιο λογικά και βάλουμε κάτω τα πράγματα, για να αξίζει να αγοράσεις μία τέτοια συνδρομή θα πρέπει σχεδόν να μην έχεις ζωή και να ασχολείσαι αρκετές ώρες την ημέρα μόνο με το gaming. Ακόμα, μπορεί απλά να έχεις χρήματα για πέταμα και όταν θα θες να εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι να μην χρειάζεται να το αγοράσεις και να είναι όλα έτοιμα.

Όλα αυτά τα συνδρομητικά πακέτα έχουν μόνο ένα σκοπό, το κέρδος. Τι εννοώ με αυτό; Οι εταιρείες έχουν αναλύσει τον μέσο όρο χρημάτων που ξοδεύει ένας χρήστης κάθε χρόνο σε παιχνίδια. Έτσι με τα συνδρομητικά πακέτα έχουν “έμμεσο σκοπό” να σε κάνουν να αυξήσεις τον μέσο όρο χρημάτων που θα ξόδευες έτσι κι άλλως μέσα σε ένα χρόνο.

Πιστεύω πως οι “συνδρομές” στη ζωή μας έχουν γίνει πάρα πολλές.

Asus ZenFone 8 Android