Σε ύφεση η Xiaomi, θα βάλει τέλος στα Gaming SmartPhones, δεν χρειάζονται λέει

Είναι εμφανές πως η Xiaomi προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά τις λάθος κινήσεις των τελευταίων 2-3 ετών που οδήγησαν την εταιρεία σε μείωση πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα η Xiaomi ανακοίνωσε έμμεσα, πως το 2023 δεν θα εστιάσει στα gaming κινητά, καθώς όπως αναφέρει, για να κρύψει την εσωτερική κρίση που περνάει, στο μέλλον αυτά δεν θα χρειάζονται.

Λες και τόσα χρόνια δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα κανονικό κινητό με καλό επεξεργαστή για να παίξουμε απαιτητικούς τίτλους, έπρεπε να περιμένουμε την Xiaomi να μας πει πως για να παίξεις δεν χρειάζεσαι gaming κινητό. Η ανακοίνωση μοιάζει με ανέκδοτο και δεν κρύβει την νευρικότητα της εταιρείας μετά την πρόσφατη έρευνα που έδειξε για ακόμα μία φορά πως έχει χάσει μερίδιο από την αγορά.

τέλος στα xiaomi gaming κινητά

Ουσιαστικά αυτό που εννοεί είναι πως δεν πρόκειται να δούμε Redmi K60 Gaming, αλλά μόνο Redmi K60 με κάποιο θεωρητικά δυνατό MediaTek Chipset και ίσως δούμε και έκδοση με τον SnapDragon 8 Plus Gen1.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία σωστή κίνηση από την Xiaomi (κινητά), αφού αρχίζει να συνειδητοποιεί με ρυθμούς χελώνας πως δεν μπορεί να πετάει συσκευές στην αγορά λες και είναι καραμέλες και στη συνέχεια να μην τις υποστηρίζει. Ενώ και η συμπεριφορά της θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι μέχρι και εριστική, αφού ποτέ δεν έχει παραδεχτεί λάθη.

Σχόλιο Συντάκτη

Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον η Xiaomi να σταματήσει σταδιακά να ασχολείται με τα gaming SmartPhones σε μία προσπάθεια να μειώσει τις ζημιές. Εμείς θα συμφωνήσουμε με την κίνηση, αλλά γνωρίζουμε καλά πως η Xiaomi είναι πολύ πιθανό να μην γίνει πότε αυτό που κάποτε ήταν. Άσε την Xiaomi να λέει λοιπόν, εσύ βρες εδώ τα Καλύτερα Κινητά, αλλά και την αποκλειστική Ελληνική Μηχανή Σύγκρισης Κινητών!

Asus ZenFone 8 Android