Πρόωρη κυκλοφορία για το OnePlus 10;

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της OnePlus. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Pete Law, συνιδρυτής της εταιρίας, η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας, αναμένεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

OnePlus 10 Pro Telephoto Lens

Η ανάρτηση στο Weibo ανέφερε “OnePlus 10 Pro, τα λέμε τον Ιανουάριο” επομένως όλα δείχνουν πως η εταιρία φέρνει πιο νωρίς τη νέα της σειρά. Φυσικά η περίοδος δεν είναι τυχαία, αφού μέσα στον Φεβρουάριο η Samsung θα προχωρήσει με την αποκάλυψη του Galaxy S22. Φαίνεται πως η OnePlus στοχεύει να ρίξει την δική της ναυαρχίδα νωρίτερα στην μάχη, κερδίζοντας έτσι ένα μικρό πλεονέκτημα -και ίσως και τα φώτα. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο η αποκάλυψη να πραγματοποιηθεί Ιανουάριο και τον ίδιο μήνα η συσκευή γίνει διαθέσιμη στην αγορά της Κίνας.

Πίσω στην μάχη με την Samsung, οι συσκευές της OnePlus φαίνεται να υιοθετούν τον σχεδιασμό της σειράς Galaxy, με το camera island να δένει με το υπόλοιπο πλαίσιο της συσκευής. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρήση του Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm στο εσωτερικό της. Βέβαια, σίγουρη είναι η ύπαρξη και του OxygenOS 12 που έχει δημιουργήσει «γκρίνια» στους φίλους της OnePlus….

I can only show you the door...