Το Mi 10 Lite 5G γίνεται η πιο φθηνή 5G συσκευή στην αγορά της Νότιας Κορέας

Η Xiaomi έχει ριχτεί στην μάχη του 5G για τα καλά και ένας από τους πρώτους της στόχους είναι να κυριαρχήσει σε σημαντικές αγορές. Μία από αυτές είναι η αγορά της Νότιας Κορέας, μία από τις χώρες με την υψηλότερη κάλυψη 5G παγκοσμίως. Στην συγκεκριμένη χώρα, μέχρι πριν λίγες ημέρες κυρίαρχες εταιρίες στις 5G συσκευές ήταν οι Samsung και LG, ωστόσο η Xiaomi ετοίμασε ένα μεγάλο χτύπημα.

Το όνομα αυτού, Xiaomi Mi 10 Lite 5G, η γνωστή σε όλους συσκευή, η οποία έγινε αμέσως και η πιο φθηνή 5G συσκευή στην συγκεκριμένη αγορά. Το Mi 10 Lite 5G κοστίζει $374 δολάρια στην αγορά της Νοτίου Κορέας, δηλαδή τα μισά χρήματα από το LG Velvet και περίπου $100 λιγότερα από το Galaxy A51 5G. Φαίνεται λοιπόν πως η Xiaomi έκανε αρκετά δύσκολη την ζωή των Samsung και LG, με το καλημέρα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, θυμίζουμε πως αυτή διατίθεται με τον Snapdragon 765G και 6GB ή 8GB μνήμης RAM. Διαθέτει εντυπωσιακή 6.57 ιντσών AMOLED οθόνη, με notch για να φιλοξενηθεί η 16MP selfie cam. Στο πίσω μέρος του βρίσκονται οι 4 αισθητήρες της κύριας κάμερας. Ένας μεγέθους 48MP, ένας ultrawide 8MP και δύο 2MP για macro και βάθος. Τέλος, η μπαταρία της συσκευής έχει μέγεθος 4.160mAh.

OnePlus Nord Android