Από τα καλύτερα κινητά με μεγάλη μπαταρία 5000mAh το G7 Power

κινητα με μεγαλη μπαταρια 5000mah

Κινητά με μεγάλη μπαταρία 5000mAh η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει πολλά, αλλά όλα σχεδόν από μικρές Κινέζικες μη αξιόπιστες εταιρίες όπως Ulefone, Doogee και άλλες. Η Xiaomi ήδη έχει κάνει σχεδόν δεδομένα τα 4000mAh σε πολλά κινητά της, αλλά τι γίνεται όταν κάποιος θέλει απλά ένα κινητό με ακόμα πιο κύριο χαρακτηριστικό την αυτονομία; Την απάντηση έρχεται να δώσει η Motorola με το Moto G7 Power και μπαταρία 5000mAh.

https://youtu.be/Du9Tq_oaGJ4

Πρόκειται όμως για οικονομικό κινητό που τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είναι και τόσο αξιόλογα. Είναι βαρύ με βάρος που πλησιάζει τα 200 γραμμάρια και έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος. Άνετα θα το χαρακτήριζα ως ένα μικρό ανταγωνιστικό τουβλάκι! Στα θετικά του κινητού εκτός από τη μεγάλη μπαταρία 5000mAh μπορώ να συμπεριλάβω και την τυπική προστασία κατά του νερού, δηλαδή είναι ελαφρώς αδιάβροχο (Splash resistant). Προσοχή όμως γιατί ανάλογα με την αγορά που προορίζεται μπορεί και να μην είναι αδιάβροχο.

κινητα με μεγαλη μπαταρια 5000mah

Το καλύτερο κινητό με μεγάλη μπαταρία 5000mAh ή όχι;

Αν αυτό που θες είναι ένα οικονομικό κινητό με μεγάλη μπαταρία και το χρειάζεσαι άμεσα τότε το Motorola Moto G7 Power μάλλον είναι αυτό που ψάχνεις. Το κόστος του αυτή τη στιγμή σε skroutz και bestprice έχει διαμορφωθεί περίπου στα 170€. Αν όμως δεν βιάζεσαι μπορείς να βρεις πιο αξιόλογα κινητά για αγορά από το εξωτερικό με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα και πολλές φορές σε αρκετά πιο χαμηλή τιμή. Αν θες να βρεις πιο πολλά κινητά με μεγάλη μπαταρία έχουμε δημοσιεύσει λίστα μόνο με τα καλύτερα!

Moto G7 Power

Το Moto G7 Power φοράει τον SnapDragon 632 και η βασική έκδοση του εξοπλίστηκε με 4GB RAM και 64GB ROM. Εκτός από την μεγάλη μπαταρία στα θετικά του Moto G7 Power βρίσκεται η προστασία Gorilla Glass 3 στην οθόνη, ο δέκτης GPS Glonass και το stock android στην τελευταία έκδοση του Pie που κατά 99% να πάρει και την επόμενη έκδοση με update.

Asus ZenFone 8 Android