Καταγγελία κατά Wind: “Τα έχω πάρει μαζί τους, τα data δεν είναι απεριόριστα”

Μετά το άρθρο μας σχετικά με το πακέτο W Unlimited της WInd που δήθεν προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, συνδρομητής της Wind έκανε αναλυτική καταγγελία σχολιάζοντας. Το σχόλιο του μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα και δυστυχώς επιβεβαιώνει αυτό που και εμείς υποψιαζόμασταν, τα απεριόριστα δεδομένα της Wind είναι ακόμα ένα marketing κόλπο και πλέον είμαστε σίγουροι.

καταγγελία wind για απεριόριστα δεδομένα

Πιο συγκεκριμένα ο συνδρομητής της Wind που καταγγέλλει, υποψιασμένος, φαίνεται να ρώτησε πολλές φορές αν τα δεδομένα είναι πραγματικά απεριόριστα και η απάντηση που έπαιρνε ήταν πάντα θετική. Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζω πως ότι και αν πουν από το τηλέφωνο οι πωλητές δεν έχει πραγματικά καμία αξία και το αποδείξαμε στο TechValue, διαβάστε παρακάτω.

wind καταγγελία για απεριόριστα δεδομένα

Η Wind και όλες οι εταιρίες καταγράφουν τις κλήσεις, έτσι και εμείς στο TechValue όταν επικοινωνήσαμε μαζί τους για το W Unlimited ζητήσαμε να αποδεχτούν να καταγράψουμε και εμείς την κλήση ώστε να έχουμε στα χέρια μας στοιχεία πως μας είπαν ότι τα δεδομένα είναι απεριόριστα και δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα και όλοι οι πωλητές ήταν αρνητικοί σε αυτό. Για όσους δεν γνωρίζουν, απαγορεύεται να καταγράψεις τον οποιοδήποτε αν πρώτα δεν το δεχτεί. Δηλαδή οι εταιρίες σε καταγράφουν, αλλά αυτές δεν σε αφήνουν να τις καταγράψεις, την στιγμή που ένα συμβόλαιο πλέον γίνεται κατά κύριο λόγο τηλεφωνικά.

Αρκετά σημαντικό ακόμα είναι το γεγονός πως όριο των 500GB δεν αναφέρεται πουθενά στους όρους χρήσης ή στην πολιτική ορθής χρήσης…

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω το εξής σε όλους τους υπαλλήλους που δουλεύουν για “απατεώνες”: Όταν συνηθίζεις το τέρας, αρχίζεις να του μοιάζεις. Και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρίσκουν το κουράγιο να απομακρύνονται από τέτοιες τοξικές καταστάσεις!

Asus ZenFone 8 Android