Γεγονός το καλύτερο Mid-Range της Xiaomi, με SnapDragon 778G, από 300€ με Android 12

To Xiaomi Poco X5 Pro μόλις ανακοινώθηκε επίσημα και είναι ακόμα ένα κινητό που αποδεικνύει το κατήφορο της Xiaomi. Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο στο TechValue η Xiaomi στην Ινδία ανακοίνωσε πως θα επικεντρωθεί στις offline πωλήσεις που μόνο δυσοίωνα μπορεί να μεταφραστεί.

Offiline είναι οι πωλήσεις που γίνονται σε φυσικά καταστήματα από υπαλλήλους που έχουν συμφέρον (bonus) στο να πουλάνε συγκεκριμένες συσκευές. Θυμάστε κάποτε που λέγανε οι πωλητές σε διαφορές αλυσίδες στην Ελλάδα σε όσους δεν γνωρίζουν, “Ποιο Samsung και Huawei, πάρε MLS είναι τα καλύτερα”, ε, αυτές ακριβώς είναι οι περίφημες offline πωλήσεις.

Xiaomi Poco X5 Pro ανακοίνωση

Ενώ τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Poco X5 Pro είναι αξιόλογα, είναι απαράδεκτο αυτή την περίοδο να ανακοινώνεται οποιοδήποτε σοβαρό smartphone με Android 12. Ενώ, δεν έγινε γνωστό ούτε το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της συσκευής για να σώσει την κατάσταση. Αυτό σημαίνει πως κατά 99% θα πάρει μόλις 2 μεγάλες αναβαθμίσεις Android, με την τελευταία να είναι το Android 14, την στιγμή που ήδη το Android 13 κυκλοφορεί μήνες και έχουμε δει δεκάδες συσκευές να ανακοινώνονται με αυτό.

Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως κάποιες πηγές αναφέρουν πως έρχεται με Android 13, ενώ κάποιες άλλες υποστηρίζουν 12. Αν ισχύει το πρώτο, τότε με μία καλή τιμή στην Ελλάδα είναι πολύ πιθανό να το προτείνουμε.


Τα Καλύτερα Κινητά Για το 2023 και 2022!


Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για την συσκευή, αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα θετικά σημεία του, στους $γνωστούς$…

Asus ZenFone 8 Android