Η καλύτερη εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών για Android & iOS

Συντάκτης άρθρου Αντώνης Μπόκολος

Πόσοι και πόσες από εμάς δεν έχουμε βρεθεί με το κινητό στο χέρι να τραβάμε αμέτρητες φορές ακριβώς την ίδια φωτογραφία; Με ακριβώς το ίδιο τοπίο! Ακριβώς την ίδια selfie! Προσπαθώντας να πετύχουμε τον σωστό φωτισμό, τα σωστά χρώματα, να μην προλάβει να μπει κάποιος άλλος στο πλάνο μας και τόσα άλλα… H Google ήρθε να μας βγάλει από αυτό το μαρτύριο με την δωρεάν, μα πάνω από όλα πανεύκολη εφαρμογή SnapSeed. Τη καλύτερη εφαρμογή που μπορούμε να βρούμε για να κάνουμε επεξεργασία τις φωτογραφίες μας μέσω του κινητού μας.


εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών

Mία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, με αποτελέσματα επαγγελματικού επίπεδου. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου δύσκολη σε αρχάριους του είδους. Ειδικά αν το συνδυάσετε και με το Google Photos θα μπορείτε να βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα και στον υπολογιστή σας.

Το Snapseed ξεπερνά όλες τις εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που έχουμε δοκιμάσει. Όσον αφορά την επαγγελματική ποιότητα και την απόδοση των επεξεργασμένων φωτογραφιών, το αποτέλεσμα καταφέρνει να είναι το πλησιέστερο σε Photoshop CC για κινητά.

εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών πριν και μετα

Εντυπωσιακά εφέ με μερικά κλικ!

Το SnapSeed διαθέτει μια πλήρη σειρά εργαλείων επεξεργασίας κορυφαίας ποιότητας για Android και iOS. Συμπεριλαμβάνει επιλεκτικές χρωματικές βούρτσες επεξεργασίας, καθώς και μια ωραία συλλογή φίλτρων όπως Lens Blur, Retro lux, HDR και το νέο Double Exposure για εφαρμογή μόνο με μερικές απλές κινήσεις.

επεξεργασία εικόνας

Μερικές φωτογραφίες με το πριν και το μετά

εφαρμογή για επεξεργασία εικόνων
εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών
εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών

Σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα

Με το βασικότερο όλων ότι χρειάζεται ένα απλό πάτημα πάνω στο αντίστοιχο φίλτρο για να δώσουμε την εντύπωση ότι αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με κάποια πανάκριβη DSLR. Κάνοντας ακόμα και την κάμερα από ένα ”φτηνό” κινεζικό κινητό να παίρνει άλλη αξία!

Για τους φωτογράφους με προσανατολισμό στην λεπτομέρεια, το SnapSeed μπορεί να είναι όχι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και εθιστικό! Απολαύσαμε την περιπλάνηση στο φάσμα της έκθεσης (Exposure), του χρώματος (Color), των πινέλων (Brushes) και των φίλτρων καθώς δοκιμάζαμε διαφορετικές ρυθμίσεις.

εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών

Αφαίρεση αντικειμένων

Επειδή η επεξεργασία δεν είναι αυτόματα αποθηκεύσιμη, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ή να εξαλείψετε τυχόν επεξεργασίες που τελικά μετανιώσατε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για να εφαρμόσετε ένα εφέ μόνο σε ένα τμήμα της εικόνας σας ή ακόμα και να αφαιρέσετε τελείως ένα αντικείμενο από την εικόνα!

εφαρμογή για επεξεργασία φωτογραφιών


Το SnapSeed έχει πιστούς ακολούθους από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι τείνουν να λένε ότι είναι μια εφαρμογή που όλοι πρέπει να έχουν και ότι πλέον χρησιμοποιούν το Photoshop όλο και λιγότερο.

Η εμπιστοσύνη αυτή επιβεβαιώνεται και από την βαθμολογία του στο Play Store και το IOS… 4.5/5!

I can only show you the door...