Εφαρμογή για να μη χάσεις ποτέ ξανά προσφορά Super market!

Μια ιδιαίτερη εφαρμογή θα δούμε σήμερα στη σειρά του TechValue.gr, “Εφαρμογή Της Ημέρας”. Πρόκειται για μια εφαρμογή που συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από σχεδόν όλα τα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας.

Οι προσφορές μπορεί να έχουν μεγάλο χρηματικό όφελος, αλλά τις πιο πολλές φορές το όφελος είναι μόνο μερικά λεπτά του ευρώ. Αρχικά, όταν ανοίξεις την εφαρμογή για πρώτη φορά θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια βασικά στοιχεία, όπως το εύρος της ηλικίας σου, ποια super markets σε ενδιαφέρουν και άλλες βασικές πληροφορίες.

εφαρμογή σούπερ μάρκετ προσφορές

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι τόσο απλή στη χρήση της, ειδικά για όποιον τη χρησιμοποιεί πρώτη φορά. Πάμε να δούμε πώς δουλεύει εν συντομία. Καταρχάς, μπορείς να δεις τις προσφορές που τρέχουν, στην περίπτωση που θες να αγοράσεις κάποιο προϊόν που είναι σε προσφορά στο σούπερ μάρκετ της επιλογής σου.

Στη συνέχεια, σκανάρεις ή βάζεις τον κωδικό της απόδειξης που πήρες από το σούπερ μάρκετ χειροκίνητα στο μενού “Το πορτοφόλι μου” και, ανάλογα το super market, θα υπάρχει και η σχετική καθυστέρηση. Για τον ΑΒ Βασιλόπουλο που σήμερα δοκίμασα, θέλει περίπου 7 ημέρες για να σου πει αν δικαιούσαι κάποιο χρηματικό ποσό από έκπτωση.

Έπειτα, επιλέγεις τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal για να σου κάνουν κατάθεση τα χρήματα. Είναι τόσο απλό όταν συνηθίσεις τη χρήση της εφαρμογής.  Μια εφαρμογή που κυριολεκτικά σου επιστρέφει χρήματα από το πουθενά!

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

εφαρμογή σούπερ μάρκετ προσφορές

Asus ZenFone 8 Android