Επισκευή οθόνης Κινητού στον Γερμανό [Τιμοκατάλογος]

Αν είσαι στη δυσάρεστη θέση να έπεσε το κινητό σου και να έσπασε η οθόνη, τότε ίσως αυτό το άρθρο να σου φανεί χρήσιμο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις, φυσικά, είναι να πάρεις τηλέφωνο στο πιο κοντινό κατάστημα που επισκευάζει για να σου πει μια τιμή. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό πλέον δεν είναι αναγκαίο βήμα, αφού γνωστή αλυσίδα έχει δημιουργήσει αναλυτικό τιμοκατάλογο online για αλλαγή και επισκευή της οθόνης του κινητού σου.

επισκευή οθόνης κινητού

Επισκευή Οθόνης Κινητού

Οι τιμές βέβαια πλησιάζουν λίγο τον παραλογισμό, αφού σε κάποιες περιπτώσεις το κόστος επισκευής είναι τρομακτικά κοντά με το κόστος της συσκευής! Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να σου δώσει μια καλή εικόνα για το κόστος επισκευής της σπασμένης σου οθόνης. Έτσι, θα μπορείς καλύτερα να συγκρίνεις τιμές από ένα τοπικό κατάστημα ή ακόμα και τον “Κίτσο” της γειτονιάς, χωρίς πολλά τηλέφωνα.

Αλλαγή οθόνης κινητού εντός εγγύησης;

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει στις πιο πολλές περιπτώσεις. Αλλαγή οθόνης χωρίς χρέωση (με την εγγύηση) δεν κάνουν οι εταιρείες. Σε κάποιες περιπτώσεις παρέχεται εγγύηση δωρεάν επισκευής της οθόνης του κινητού. Ακόμα και αν σπάσει από δικό σου λάθος, αλλά θα είναι μόνο για τον πρώτο μήνα ή το πολύ μέχρι 3 μήνες από την ημέρα που έγινε η αγορά. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε είσαι τυχερός.

Asus ZenFone 8 Android