Επική “σατανιά”: Στο Call of Duty Warzone οι cheaters θα παίζουν μεταξύ τους!

Με το Call of Duty: Warzone κερδίζει νέους παίκτες και δημοφιλία, είναι λογικό πολλοί hackers και cheaters να έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό. Όπως είναι φυσικό η κατάσταση έχει ήδη εκνευρίσει ένα μεγάλο ποσοστό παικτών, μάλιστα αρκετοί παίκτες του PlayStation 4 απενεργοποιούν το cross play με την έκδοση για υπολογιστές ώστε να τους αποφύγουν.

Η Activision και η Infinity Ward θέλοντας να προστατέψουν τον τίτλο τους προχωρούν σε κινήσεις με στόχο τον περιορισμό του παραπάνω φαινομένου. Αρχικά, οι παίκτες ήδη έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν άτομα που θεωρούν πως “κλέβουν” μέσω της λίστας πρόσφατων παικτών. Ωστόσο, σύντομα θα υπάρξουν ακόμη δραστικότερα μέτρα. Οι παίκτες θα μπορούν να αναφέρουν cheaters μέσω της killcam, αλλά και μέσω του spectator mode, ενώ όταν ο cheater γίνει ban, ο παίκτης θα λάβει μία ειδοποίηση για την επιτυχία της αναφοράς του.

Ταυτόχρονα, η εταιρία σκοπεύει να πειράξει τον αλγόριθμό του matchmaking, ώστε παίκτες που έχουν δεχθεί αναφορές αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει ban, να παίζουν μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο θα καθαρίσουν αρκετοί server με κανονικούς παίκτες, ενώ το hacking θα γίνει λιγότερο διασκεδαστικό για αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία προχωρά σε σημαντικές δράσεις ώστε να κρατήσει ευχαριστημένους τους παίκτες που προτίμησαν τον τελευταίο της τίτλο.

OnePlus Nord Android