Οριστική Διαγραφή Μηνυμάτων Messenger Και Συνομιλιών!

Η διαγραφή μηνυμάτων messenger στο Facebook είναι γεγονός από τον Φεβρουάριο του 2019. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έχουν την δυνατότητα να διαγράψουν οριστικά τα μηνύματα που επιθυμούν εύκολα. Προσοχή όμως, η οριστική διαγραφή μηνυμάτων και από τους δύο ή περισσότερα μέλη μίας συνομιλίας, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο τα πρώτα 10 λεπτά. Στο παρακάτω print screen μπορείτε να δείτε το μήνυμα που εμφανίζει το messenger κατά την διαγραφή ενός μηνύματος.

Οδηγίες Εγκατάστασης Μessenger εδώ

διαγραφή συνομιλίας messenger και από τους δυο
Διαγραφή μηνυμάτων facebook messenger

Τι γίνεται μετά τα 10 λεπτά;
Τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αφού περάσουν τα 10 λεπτά το Facebook messenger δίνει την επιλογή και πάλι για την διαγραφή τους. Με την διαφορά όμως ότι τα μηνύματα ή και μία ολόκληρη συνομιλία θα διαγραφεί μόνο για τον χρήστη που την κάνει και δεν θα υπάρχει πουθενά στο προφίλ του ίδιου. Όμως στον messenger του άλλου συνομιλητή ή και συνομιλητών θα υπάρχει. Οπότε προσέχουμε ώστε αν θέλουμε να διαγράψουμε μηνύματα οριστικά για όλους να γίνει μέσα σε 10 λεπτά από την αποστολής τους, αλλιώς μετά το μόνο που μπορεί να γίνει είναι διαγραφή μόνο από το δικό μας messenger ή facebook.

διαγραφή μηνυμάτων messenger

Οριστική Διαγραφή Μηνυμάτων Messenger Και Για Τους 2

  • Η λειτουργία οριστικής διαγραφής λειτουργεί από desktop, laptop, αλλά και από την εφαρμογή messenger για iOS ή Android.
  • Διαγραφή από την εφαρμογή: Η διαγραφή μηνυμάτων από την εφαρμογή γίνετε με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο μήνυμα. Αν δεν έχουν περάσει 10 λεπτά θα εμφανιστούν 2 επιλογές, διαγραφή για όλους ή μόνο για τον χρήστη που την χρησιμοποιεί.
  • Διαγραφή από desktop η laptop: Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ. Το ποντίκι πρέπει να τοποθετηθεί δίπλα από το μήνυμα που προορίζεται για διαγραφή και έτσι θα εμφανιστούν 3 μικρές τελείες δίπλα του. Πατώντας εκεί θα εμφανιστεί η επιλογή της διαγραφής με μία ή 2 επιλογές ανάλογα με το αν έχουν περάσει τα 10 λεπτά.
  • Διαγραφή ολόκληρης συνομιλίας: Στην “οθόνη” όπου βλέπουμε όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει πατάμε παρατεταμένα πάνω σε αυτή που θέλουμε να διαγράψουμε. Έτσι θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές όπως και αυτή της διαγραφής. Και πάλι όμως η διαγραφή θα γίνει μόνο για εμάς και η συνομιλία θα υπάρχει κανονικά στο κινητό του άλλου συνομιλητή.

Τι γίνεται αν διαγράψουμε 1 μήνυμα και από τους 2;

Στη περίπτωση που επιλεχθεί η επιλογή “Διαγραφή Για Όλους” τότε το μήνυμα διαγράφεται χωρίς την δυνατότητα ανάκτησης και στη θέση του εμφανίζεται το μήνυμα “Αφαιρέσατε Ένα Μήνυμα”. Οπότε μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής, αλλά ο συνομιλητής ή οι συνομιλητές θα μπορούν να δουν ότι έχει γίνει διαγραφή. Παρακάτω και το σχετικό screenshot.

διαγραφή ιστορικού μηνυμάτων messenger

Πως να μην φαίνομαι ενεργός στο messenger από κινητό.


Πολλαπλή Διαγραφή Μηνυμάτων

Η οριστική διαγραφή ολόκληρων συνομιλιών είναι ακόμα πιο εύκολη. Αν χρησιμοποιείς το messenger στο κινητό, τότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πλοηγηθείς στην αρχική του facebook messnger όπου φαίνονται όλες οι συνομιλίες. Στη συνέχεια πατάς παρατεταμένα πάνω στη συνομιλία που θέλεις να διαγράψεις και θα εμφανιστεί ένα μενού με διαφορές επιλογές, πατάς διαγραφή και τέλος. Προσοχή όμως, η συνομιλία θα γίνει διαγραφή μόνο για το δικό μας προφίλ, ο συνομιλητής της ομιλίας που διέγραψες θα την έχει κανονικά!

Πολλαπλή Διαγραφή Μηνυμάτων
Asus ZenFone 8 Android