Με αφαιρουμένη μπαταρία έρχεται το TCL Ion X

Το TCL Ion X είναι από τα λίγα smartphone με αφαιρούμενη μπαταρία, αλλά μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο για αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Metro στην τιμή των 119 δολαρίων.

Η συσκευή επίσης προσφέρεται δωρεάν με νέο συμβόλαιο ή μετάβαση από άλλο πάροχο. Το Ion X της TCL διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία 3.000 mAh, επιτρέποντας στους χρήστες να την αλλάζουν εύκολα ή να έχουν μαζί τους μια εφεδρική για μεγαλύτερη ευκολία.

Δοκίμασες την αποκλειστική μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue;

κινητό με αφαιρούμενη μπαταρία

Επιπλέον, το Ion X διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, τα οποία γίνονται όλο και πιο σπάνια όσο περνάει ο καιρός. Οι άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν MediaTek Helio G25, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου έως 512GB) και μια άγνωστη έκδοση Android…

Τα καλύτερα κινητά σε λίστα

Έχει οθόνη HD 6″, βασική κάμερα 13MP και μια εμπρόσθια κάμερα για selfies 5MP. Και οι δύο είναι ικανές να τραβήξουν βίντεο 1080p στα 30 FPS. Ωστόσο, δεν υποστηρίζει δίκτυα 5G. Αξίζει να σημειώσουμε πως η μπαταρία του είναι υπερβολικά μικρή για το σώμα που διαθέτει, ενώ το γεγονός πως δεν ανακοίνωσαν ποια έκδοση Android φοράει είναι απαράδεκτο.

Asus ZenFone 8 Android