Απεριόριστα MB σε κινητό & υπολογιστή για YouTube & Netflix με 7€

Βρήκαμε την χρυσή τομή για απεριόριστο ίντερνετ όπου και αν είσαι με το Play Now Unlimited! Ο συγκεκριμένος οδηγός αφορά μόνο το απεριόριστο βίντεο streaming, αλλά και μουσικής με πακέτο που προσφέρει η Cosmote στα προγράμματα What’s up, αλλά και συγκεκριμένες οδηγίες του TechValue.gr που θα δεις παρακάτω.

Πρόκειται για το πακέτο Play Now Unlimited το οποίο αυτή τη στιγμή που γράφεται ο οδηγός έχει κόστος 7€ αντί για 15€ και έχει διάρκεια έναν μήνα. Η ενεργοποίηση του πακέτου μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από την εφαρμογή του What’s up.

απεριόριστο ίντερνετ MB Data για Youtube στον υπολογιστή

Απεριόριστο ίντερνετ για YouTube και στον υπολογιστή!

Το πακέτο Play Now Unlimited προσφέρει απεριόριστη χρήση για βίντεο streaming από το κοινωνικό δίκτυο του YouTube στο κινητό. Για καλή μας τύχη όμως η Cosmote έχει συμπεριλάβει το YouTube ακόμα και αν χρησιμοποιείται από browser όπως ο Chrome σε κανονικό υπολογιστή.

Αυτό μεταφράζεται στην εξής λύση: Μπορείς να ενεργοποιήσεις το HotSpot – Tethering του κινητού, να συνδεθείς με τον υπολογιστή και έτσι να βλέπεις YouTube κανονικά από τον υπολογιστή με απεριόριστη χρήση!

Προσοχή όμως γιατί αυτό δεν ισχύει με όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζει το Play Now Unlimited πακέτο της Cosmote. Για παράδειγμα αν προσπαθήσεις να δεις μία ταινία από τον browser στο Netflix με tethering, τότε θα σου καταναλώνει κανονικά MB και δεδομένα από το βασικό σου πακέτο.

Απεριόριστο ίντερνετ

Play Now Unlimited + Tethering + Android TV Box = L.F.E!

Έχουμε δοκιμάσει με επιτυχία όμως το εξής “κόλπο”! Αν έχεις κάποιο Android TV, τότε μπορείς να κάνεις tethering με αυτό και τότε όλες οι εφαρμογές που υποστηρίζει το Play Now Unlimited θα δουλεύουν κανονικά με απεριόριστο ίντερνετ, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που λειτουργούν με τα ίδια ports όπως και στο κινητό.

Ποιες εφαρμογές υποστηρίζει το πακέτο;

  • YouTube
  • Netflix
  • Cosmote TV GO
  • Amazon Prime Video
  • Mubi
  • Apple Music
  • Spotify
  • Tidal
  • Deezer.

Βασική Προϋπόθεση!

Είναι μόνο μία και είναι άκρως σημαντική και φυσικά αφορά το σήμα! Αν θέλεις να απολαύσεις υψηλής ανάλυσης βίντεο για παράδειγμα στο YouTube σε ανάλυση FHD, τότε θα πρέπει τουλάχιστον εκεί που είσαι να πιάνει 4G ή ακόμα καλύτερα 4G+. Αλλιώς αν πιάνεις 3G και δεν θέλεις να κολλάει το βίντεο streaming, τότε ενδέχεται να περιοριστείς σε πιο χαμηλές αναλύσεις 720p και 480p.

Asus ZenFone 8 Android