Επίσημο: Στις 3 Αυγούστου η αποκάλυψη του Pixel 4a

Μετά από μήνες συζητήσεων, καθυστερήσεων εξαιτίας του COVID-19, αλλά και έντονης φημολογίας, η Google είναι έτοιμη να αποκαλύψει επίσημα το Pixel 4a. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία έκρυψε ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι μέσα στο ψηφιακό της κατάστημα, όπως συνηθίζει. Όποιος καταφέρει να λύσει τον γρίφο, βλέπει την ημερομηνία 3 Αυγούστου, μαζί με την φράση “The Google: Just What You’ve Been Waiting For Phone”.

post

Με αυτόν τον τρόπο, ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ στον κόσμο των smartphones θα λάβει τέλος και η μάχη στην mid-range κατηγορία θα μπορεί να ξεκινήσει. Φυσικά, η συσκευή της Google θα έχει το πάνω χέρι στην φωτογραφία, με μοναδικό αντίπαλο σε αυτόν τον τομέα το iPhone SE. Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση του Snapdragon 730, ενός επεξεργαστή κατώτερου από τον 765G που συναντάμε στις αντίστοιχες προτάσεις των Xiaomi, OnePlus και Motorola.

Όπως είναι λογικό, η μάχη δεν θα κριθεί μόνο στα στεγνά χαρακτηριστικά, αλλά και στον τομέα του software, εκεί που η Google λογικά θα έχει και το πάνω χέρι. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως στην συγκεκριμένη κατηγορία η τιμή θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, έτσι η Google θα πρέπει να βάλει στο στόχαστρο τα Mi 10 Lite 5G και Mi Note 10 Lite, και όχι να έχουμε μία περίπτωση OnePlus Nord.

OnePlus Nord Android