Αγορές Από Κίνα Χωρίς τελωνείο με EU Express για πιο πολλά προϊόντα

Με τη μέθοδο αποστολής EU Express τα δέματά μας πλέον δεν περνάνε τελωνείο, με 100% ασφάλεια. Το πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι πως τα πιο πολλά κινητά (και άλλα προϊόντα) δεν είναι διαθέσιμα με αυτήν τη μέθοδο αποστολής στο Gearbest. Γι’ αυτό και οι πιο πολλοί πάνε προς τη μεριά του Banggood, που έχει μεγάλη ποικιλία με priority line και, μάλιστα, με πιο οικονομικά έξοδα μεταφοράς.

Και τα 2 όμως Κινέζικα Site έχουν τα θετικά τους. Για παράδειγμα, το Gearbest φέρνει κάποια επώνυμα laptops, τα οποία μπορούμε να αγοράσουμε έως και 500 ευρώ πιο φθηνά από την Ελληνική αγορά. Με την εγγύηση, ασφαλώς, να ισχύει από τον κατασκευαστή εδώ στην Ελλάδα, για την περίπτωση των MSI laptop που έχει.

Μόλις σήμερα είχαμε επικοινωνία με το Gearbest και μας διαβεβαίωσε πως η μέθοδος αποστολής EU Express πολύ σύντομα θα ισχύει σχεδόν για όλα τα κινητά και προϊόντα που προσφέρουν. Αρκετά ευχάριστη είδηση, αφού το Gearbest βάζει πιο συχνά προσφορές από το Banggood. Το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμη η επιλογή και αν τελικά θα έχει κάποιο έξτρα κόστος.

[alert-announce]

Μη ξεχνάτε, πριν κάθε παραγγελία από Κίνα, να μπαίνετε από τα links που έχουμε δημιουργήσει από κάτω, ώστε να βλέπουν ότι προορίζεται για αναγνώστη του TechValue.gr. Δεν υπάρχει καμία χρηματική επιβάρυνση, παρά μόνο θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην παραγγελία.

GearBest | Banggood

[/alert-announce]

Asus ZenFone 8 Android