Όλα έτοιμα για την παρουσίαση του Realme Watch S Pro

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η επικείμενη αποκάλυψη του επόμενου smartwatch της Realme. Το Realme Watch S Pro, θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 23 Δεκεμβρίου και έχει αρκετούς λόγους για να μας τραβήξει τα βλέμματα.

Realme Watch S Pro

Πρόκειται για το πρώτο smartwatch της κινεζικής εταιρίας με Amoled οθόνη. Αυτή, θα έχει μέγεθος 1.39″ και θα βρίσκεται μέσα σε ένα ατσάλινο πλαίσιο. Εκτός από τα ζωηρά χρώματα, η Amoled οθόνη φέρνει στη συσκευή και ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό. Φυσικά, ο λόγος για την Always-On Display, η οποία θα μπορεί να εμφανίζει συνεχώς πληροφορίες και ταυτόχρονα να καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια.

Realme Watch S Pro

Η μπαταρία του Watch S Pro θα κρατάει έως και 14 ημέρες με μία φόρτιση. Μία πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Όπως είναι λογικό το smartwatch θα έχει δυνατότητα καταγραφής πολλών δραστηριοτήτων, 15 στον αριθμό, με το τρέξιμο και την ποδηλασία να είναι δύο από αυτές. Ταυτόχρονα, η συσκευή θα έχει δέκτη GPS, μετρητή παλμών και Sp02. Τέλος, το Realme Watch S Pro θα είναι ανθεκτικό στο νερό, σε πίεση μέχρι 5ATM.

OnePlus Nord Android