Φύγαμε από την ΔΕΗ με μόλις 1500€!

Με αυτό το άρθρο, αλλά και το παρακάτω video στο TechValue θα εγκαινιάσω μία νέα κατηγορία που έχει να κάνει με την πράσινη ενέργεια! Ανέκαθεν μου άρεσαν πολύ τα φωτοβολταϊκά συστήματα και οι ανεμογεννήτριες, οπότε τώρα με την επιτοπλήστον “δήθεν” ακρίβεια στην ενέργεια, νομίζω ήρθε η ώρα να το κάνω πράξη και να αποκτήσω ακόμα ένα δυνατό χόμπι!

Στρωθήκαμε στο διάβασμα και στήσαμε το δικό μας σύστημα με φωτοβολταϊκά και φύγαμε από την ΔΕΔΗΕ μία για πάντα! Το σύστημα μας εξυπηρετεί άψογα τώρα το καλοκαίρι, αλλά το χειμώνα θα πρέπει να γίνει μία μικρή αναβάθμιση που θα δούμε σε επόμενο video.

Αυτό το σύστημα δημιουργήθηκε έτσι ώστε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από την ΔΕΔΗΕ, να εξοικονομήσουμε χρήματα από τους λογαριασμούς που δεν θα πληρώνουμε και να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το σύστημα για να είμαστε λίγο πιο άνετα το χειμώνα που η ηλιοφάνεια είναι μειωμένη.


Μάθε ακόμα για τα καλύτερα φθηνά ινβέρτερ φωτοβολταϊκών, ενώ αν για κάποιο λόγο βρίσκεσαι ακόμα στο δίκτυο της ΔΕΔΗΕ, μάθε ποιος είναι ο αριθμός για να δηλώνεις βλάβες αν χρειαστεί χωρίς χρέωση: Βλάβες ΔΕΗ.

Asus ZenFone 8 Android