Αυξήστε έτσι το χρόνο εκκίνησης και λειτουργίας του Xiaomi κινητού σας

Η απενεργοποίηση των περιττών εφαρμογών από την αυτόματη εκκίνηση τους στο MIUI 14 της Xiaomi, Redmi και POCO, βοηθάει στη βελτίωση των επιδόσεων και στην ενίσχυση της ιδιωτικότητας. Για να το κάνετε αυτό:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. Μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές και πατήστε στην επιλογή Δικαιώματα.
  3. Επιλέξτε τη ρύθμιση αυτόματη εκκίνηση και γυρίστε το διακόπτη στη θέση απενεργοποίησης για τις εφαρμογές που δεν είναι απαραίτητες ή δεν χρειάζεται να ξεκινούν αυτόματα.
πιο γρήγορο xiaomi

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ αυτά τα βήματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των επιδόσεων, ενδέχεται επίσης να προκαλέσουν τη διακοπή της σωστής λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής σας και να απενεργοποιείτε μόνο τις εφαρμογές αυτόματης εκκίνησης που δεν είναι απαραίτητες ή αναγκαίες.

Για παράδειγμα καλό θα είναι να μην απενεργοποιήσετε εφαρμογές όπως την εγκατάσταση του Viber διότι μπορεί να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα μετά από μία επανεκκίνση της συσκευής.

Εκτός από την απενεργοποίηση των εφαρμογών από την αυτόματη εκκίνηση, υπάρχουν και άλλα βήματα που μπορούν να ληφθούν που μπορούν να βοηθήσουν το MIUI 14 να λειτουργεί ταχύτερα.

  1. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων των εφαρμογών.
  2. Απεγκατάσταση αχρησιμοποίητων εφαρμογών.
  3. Τακτική επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  4. η χρήση ενός ελαφρού launcher.
  5. Απενεργοποίηση των κινούμενων εικόνων.
  6. Η ενημέρωση της συσκευής.

Τέλος, αν έχεις Xiaomi κινητό που κολλάει, εξέτασε και αυτό το ενδεχόμενο.

Huawei Mate 40