Εφαρμογή καιρού: Η καλύτερη με ζωντανά διαγράμματα για ψαγμένους

Αν χρειάζεται να δεις “ζωντανά” τον καιρό από το κινητό σου τότε αυτή εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια. Είναι εύκολη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιστιοπλοϊκούς χάρτες, από αγρότες ως χάρτης βροχής, ανέμου, αλλά και γενικά ως μία πιο αξιόπιστη και άμεση πηγή για χάρτες καιρού με άμεση ενημέρωση από δορυφόρο.

εφαρμογή καιρού
Στιγμιότυπο από τον μεσογειακό κυκλώνα (28/09/2018)

Δες που θα “χτυπήσει” ο κυκλώνας την Ελλάδα LIVE

Σε λίγες ώρες ο μεσογειακός κυκλώνας θα αρχίσει να “χτυπάει” τη χώρα μας ξεκινώντας από την Πελοπόννησο. Για να είστε ενήμεροι κατεβάστε άμεσα την εφαρμογή Windy.

Η εφαρμογή ανανεώνει πολλές φορές ανά ώρα όλα τα δεδομένα από τον δορυφόρο της Windy και είναι ίσως η καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση που μπορούμε να έχουμε σχετικά με το κυκλώνα για το που βρίσκεται και όχι μόνο.

εφαρμογή καιρού κινητό

Οι δυνατότητες της εφαρμογής φυσικά δεν τελειώνουν εδώ αφού εκτός από τον κυκλώνα που θα κρατήσει περίπου μία μέρα μπορεί να δείξει και πολλές άλλες πληροφορίες. Πατώντας το μπεζ εικονίδιο στα δεξιά της εφαρμογής εμφανίζεται το μενού. Από εκεί η εφαρμογή Windy δίνει άπειρες επιλογές για προχωρημένους χρήστες και μη.

Η εφαρμογή ονομάζεται Windy.com

Asus ZenFone 8 Android