Χάρτες καιρού, βροχής, χιονιού, ανέμου LIVE από το κινητό!

Αν χρειάζεται να δεις “ζωντανά” τον καιρό από το κινητό σου τότε αυτή εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια. Είναι εύκολη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για ιστιοπλοϊκούς χάρτες, από αγρότες ως χάρτης βροχής, ανέμου, αλλά και γενικά ως μία πιο αξιόπιστη και άμεση πηγή για χάρτες καιρού με άμεση ενημέρωση από δορυφόρο.

Στιγμιότυπο από τον μεσογειακό κυκλώνα (28/09/2018)

Δες που θα “χτυπήσει” ο κυκλώνας την Ελλάδα LIVE

Σε λίγες ώρες ο μεσογειακός κυκλώνας θα αρχίσει να “χτυπάει” τη χώρα μας ξεκινώντας από την Πελοπόννησο. Για να είστε ενήμεροι κατεβάστε άμεσα την εφαρμογή Windy. Εδώ για Android συσκευές και εδώ για iOS.

Η εφαρμογή ανανεώνει πολλές φορές ανά ώρα όλα τα δεδομένα από τον δορυφόρο της Windy και είναι ίσως η καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση που μπορούμε να έχουμε σχετικά με το κυκλώνα για το που βρίσκεται και όχι μόνο.

Χάρτες καιρούΟι δυνατότητες της εφαρμογής φυσικά δεν τελειώνουν εδώ αφού εκτός από τον κυκλώνα που θα κρατήσει περίπου μία μέρα μπορεί να δείξει και πολλές άλλες πληροφορίες. Πατώντας το μπεζ εικονίδιο στα δεξιά της εφαρμογής εμφανίζεται το μενού. Από εκεί η εφαρμογή Windy δίνει άπειρες επιλογές για προχωρημένους χρήστες και μη. Πάμε να τις δούμε όλες συνοπτικά:

Υπό Κατασκευή

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.