Φτωχό marketing από Xiaomi, σύγκρινε Galaxy S21 FE με Poco F4 όπως την βόλευε

Η Xiaomi συνεχίζει να μας δείχνει πόσο χαμηλά συνεχίζει να πέφτει και κατά πόσο απομακρύνεται μεθοδευμένα από τους Power Users που ξέρουν πολύ καλά τι αγοράζουν και πλέον δεν τους χρειάζεται. Σε πρόσφατη απόπειρα μέσω του twitter η Poco υπονομεύει τον ανταγωνισμό που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Poco F4 vs Samsung Galaxy S21 FE 5G

Η Poco πραγματοποίησε την σύγκριση όπως την βόλευε και αποδεικνύεται από την έκδοση του Samsung Galaxy S21 FE με τον Exynos 2100 που διάλεξε, ενώ στην πραγματικότητα κυκλοφορεί κατά κύριο λόγο με τον SnapDragon 888, ένα πιο δυνατό chipset από τον SD870 του Poco F4. Όλα τα κινητά της Samsung σε λίστα!

Το φτωχό marketing της Xiaomi δεν τελειώνει εδώ, αφού από τα χαρακτηριστικά του S21 FE κρύβει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα του S21 FE, το γεγονός πως είναι πλήρως αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68. Για όλα τα χαρακτηριστικά των Xiaomi Κινητών δες εδώ.

Όσο για την τιμή του S21 FE, η Xiaomi φαίνεται να διάλεξε την τιμή ανακοίνωσης του και όχι την πραγματική που μπορούν οι καταναλωτές να το βρουν. Τέλος, το μόνο σίγουρο είναι πως το κινητό της Samsung θα πάρει πιο πολλές αναβαθμίσεις και μακροπρόθεσμα, είναι σίγουρα μία καλύτερη επιλογή. Παρόλα αυτά, σε μία καλή προσφορά κάτω από 320€ και το Poco F4 δεν είναι σίγουρα κακή επιλογή.

Asus ZenFone 8 Android