Φθηνά Inverter Φωτοβολταϊκών | Βρήκαμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να μάθουν τα βασικά γύρω από τα φωτοβολταϊκά εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης με σκοπό να καταφέρουν να χτίσουν το δικό τους DIY off grid ή on grid σύστημα. Στο TechValue, ως ειδικοί στις online αγορές είπαμε να κάνουμε λίγο πιο εύκολο το ταξίδι των DIY και βρήκαμε το καλύτερα φθηνά ινβερτερ φωτοβολταϊκών.

Για να το κάνουμε ξοδέψαμε κυριολεκτικά βδομάδες αναζητώντας τα καλύτερα οικονομικά inverter. Για αρχή αναλύσαμε την Ελληνική αγορά, αλλά και της Κίνας, αλλά μόνο από καταστήματα που διαθέτουν αποθήκες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να έρθουν γρήγορα, αλλά και να μην χρειαστεί να χρεωθεί τελωνείο και να έρθουν στη πόρτα.

φθηνα ινβερτερ φωτοβολταικων

Δυστυχώς η Ελληνική αγορά αποδείχθηκε απαγορευτική για φθηνά inverter και έτσι καταλήξαμε στο AliExpress Greece και άλλα καταστήματα. Εκεί οι αξιολογήσεις από πραγματικούς χρήστες είναι χιλιάδες και όχι μόνο. Φυσικά η έρευνα μας δεν βασίστηκε μόνο στις αξιολογήσεις. Τα πιο πολλά inverter είναι rebrand, οπότε αρχικά εντοπίσαμε ποια είναι τα inverter που οι μεταπωλητές προτιμούν περισσότερο, ώστε οι πελάτες τους να μείνουν ευχαριστημένοι. Ας δούμε λοιπόν που κατέληξε η έρευνα μας.


Φθηνά inverter Φωτοβολταϊκών

  1. Το Excellway είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις σε αυτά τα λεφτά. Έχει ποιοτική κατασκευή ενώ στο εσωτερικό του “κρύβονται” 2 τεράστιες ψύχτες, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που τα πιο οικονομικά inverter παρακάτω δεν έχουν. Το συγκεκριμένο πουλάει καλά, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να βρεις το μοντέλο που θες. Μπορείς να το βρεις εδώ από αποθήκη Τσεχίας (CZ) χωρίς τελωνείο και γρήγορη παράδοση και είναι για συστήματα 12V και 24V.
  2. Αν θες ένα καλύτερο (Pure Sine Wave) που ανήκει πάλι στην κατηγορία των φθηνών ινβερτερ φωτοβολταϊκών έχουμε λύση. Το συγκεκριμένο είναι ίσως το πιο δημοφιλές μοντέλο που γίνεται rebrand από εκατοντάδες μεταπωλήτες σε AliExpress, eBay. αλλά και εταιρείες όπως PoWMr, Easun, Mansela και όχι μόνο. Βρες το μόνο εδώ χωρίς τελωνείο και παράδοση σε μία βδομάδα.
  3. Το πιο οικονομικό (Modified Sine Wave) και δοκιμασμένο από χιλιάδες. Έχει γίνει rebrand από δεκάδες μεταπωλητές και αυτό λέει πολλά. Δεν μπορείς να βρεις πιο οικονομικό και αξιόλογο inverter από αυτό για να ξεκινήσεις τα πρώτα σου πειράματα! Βρες το μόνο εδώ χωρίς τελωνείο με παράδοση σε μία βδομάδα.

Προσοχή, σε αυτό άρθρο δεν υπάρχουν συμβουλές και οδηγίες για να επιλέξεις το σωστό inverter με βάση τις ανάγκες του συστήματος που σκοπεύεις να χτίσεις. Το άρθρο αυτό προτείνει μόνο τα καλύτερα φθηνά inverter που υπάρχουν στην αγορά τα οποία είναι υψηλής συχνότητας.

Asus ZenFone 8 Android