Υπολογισμός διοδίων, βενζίνης και κόστος διαδρομής με δωρεάν εφαρμογή!

Ακόμα και αν ταξιδεύεις λίγες φορές τον χρόνο, αυτή η εφαρμογή για τον υπολογισμό διοδίων μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Με μόλις μερικά κλικ από το κινητό σου, θα μπορείς να δεις το κόστος της βενζίνης, των διοδίων, αλλά και τα χιλιόμετρα της διαδρομής που θα χρειαστεί να διανύσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την Ελλάδα και περιλαμβάνει όλα τα διόδια.

Υπολογισμός διοδίων

Υπολογισμός διοδίων και βενζίνης με κόστος για κάθε διαδρομή

Ο τρόπος που δουλεύει είναι πολύ απλός. Αρχικά, θα πρέπει να εισάγεις το σημείο εκκίνησης και τερματισμού για το ταξίδι που θέλεις να κάνεις ώστε να μπορεί να υπολογίσει τα έξοδα. Το σημείο μπορεί να είναι μια διεύθυνση που θα σε βοηθήσει να την εντοπίσεις αυτόματα ή ακόμα και ένα χωριό. Στη συνέχεια, θα σου δείξει στον χάρτη την διαδρομή, αλλά και πού ακριβώς είναι τα διόδια που πρέπει να πληρώσεις. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρει ένα σημείο, μπορείς να το επιλέξεις χειροκίνητα από τον χάρτη.

Στο τελικό στάδιο, επιλέγεις τον τύπο του οχήματος που έχεις. Υποστηρίζει συμβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και τριαξονικά, ώστε να υπολογίσει με ακρίβεια το κόστος της βενζίνης και των διοδίων. Στην ίδια οθόνη, θα πρέπει να εισάγεις τη γενική κατανάλωση καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα που καίει το όχημα. Τέλος, επιλέγεις τιμή καυσίμου και πόσα άτομα θα είναι στο ταξίδι, ώστε να υπολογίσει τα έξοδα ανά άτομο, αν χρειαστεί.

Αν έχει επιλεχθεί προσεκτικά η διαδρομή, υπάρχει δυνατότητα να φορτώσεις τη διαδρομή στην εφαρμογή Google Maps με ένα κλικ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η πλοήγηση. Οι βασικές δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν. Αν όμως η εφαρμογή σου αρέσει, μπορείς να υποστηρίξεις τον προγραμματιστεί, αγοράζοντας της εφαρμογή έναντι 3.99€. Καλά ταξίδια και με προσοχή!

Κατέβασε την εφαρμογή για Android εδώ.

Leave a Reply