Υπολογισμός διοδίων, καυσίμων και διαδρομής από το κινητό!

Ακόμα και αν ταξιδεύεις λίγες φορές το χρόνο, αυτή η εφαρμογή μπορεί να φανεί χρήσιμη όταν έρθει η ώρα να γίνει ο υπολογισμός διοδίων. Από την άνεση του κινητού σου σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, η εφαρμογή υπολογίζει κόστος βενζίνης και διοδίων. Υπολογίζει ακόμα και τα χιλιόμετρα της διαδρομής που θα χρειαστεί να διανύσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την Ελλάδα και περιλαμβάνει όλα τα διόδια και ενημερώνεται συχνά όταν οι τιμές αλλάζουν.

Υπολογισμός διοδίων βενζίνης

Υπολογισμός διοδίων και βενζίνης

Ο τρόπος που δουλεύει και υπολογίζει η εφαρμογή είναι απλός. Αρχικά, πρέπει να εισαχθεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού για το επιθυμητό ταξίδι. Έτσι, θα μπορεί να υπολογίσει κόστος διοδίων, αλλά και της βενζίνης σε ευρώ. Το σημείο εκκίνησης ή τερματισμού μπορεί να είναι μια διεύθυνση ή ακόμα και ένα χωριό που μπορεί να επιλεχθεί και χειροκίνητα από τον χάρτη. Στην συνέχεια θα εμφάνιση στον χάρτη την διαδρομή, αλλά και πού ακριβώς βρίσκονται τα διόδια.

Υπολογισμός διοδίων

Υπολογισμός διοδίων | Έξτρα ρυθμίσεις

Η εφαρμογή εκτός από τον υπολογισμό διοδίων μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Στις ρυθμίσεις αυτής βρίσκονται επιλογές όπως τιμή ανά λίτρο, τύπο οχήματος και συνολικό κόστος. Η καλύτερη επιλογή έρχεται από την τελευταία επιλογή όπου υπολογίζει το κόστος διαδρομής χωρίς διόδια!

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να φορτωθεί αυτόματα η διαδρομή στην εφαρμογή Google Maps με ένα κλικ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η πλοήγηση. Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, με δυνατότητα αγοράς για την υποστήριξη των δημιουργών. Καλά ταξίδια και με προσοχή!

Η εφαρμογή δεν υπάρχει πλέον

Asus ZenFone 8 Android