Το σχεδόν τέλειο Υβριδικό SmartWatch έρχεται από την Garmin

Το Garmin Vivomove Style δεν είναι σίγουρα το υβριδικό ρολόι που θα προτείνω καθώς η τιμή του ξεφεύγει αρκετά, αλλά είναι σίγουρα κάτι ιδιαίτερο. Η Garmin είναι κάτι σαν την Apple, ζητάει αέρα και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, δύσκολο να βγάλουν ποτέ κάποιο TechValue gadget, αλλά παρόλα αυτά, οι μετρήσεις των Garmin είναι από τις καλύτερες, αν δηλαδή θες να εστιάσεις σε αυτές.

Το Vivomove Style είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον υβριδικό ρολόι μέχρι σήμερα, παρόλο που έχουν περάσει κιόλας 2 χρόνια από την ανακοίνωση του. Ένα υβριδικό έξυπνο ρολόι θεωρείται αυτό που έχει αναλογικούς δείκτες, αλλά προσφέρει κάποιες έξυπνες δυνατότητες που έχουν και τα smartwatche.

υβριδικό smartwatch

Garmin Vivomove Style

Το Vivomove Style είναι το πρώτο υβριδικό ρολόι που από κάτω κρύβει όχι μία μικρή οθόνη όπως για είδαμε στο lenovo watch x, αλλά μία αρκετά πιο μεγάλη ή οποία είναι τέλεια κρυμμένη. Το καλό δεν σταματάει εδώ αφού οι αναλογικοί δείκτες έχουν την ιδιότητα να κινούνται συνέχεια για να δείχνουν διαφορετικά δεδομένα σαν αναλογικό όργανο αυτοκινήτου! Επιπρόσθετα, το προστατευτικό γυαλί λειτουργεί και ως οθόνη αφής.

Αυτονομία

Ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα που έχει σχεδόν κάθε υβριδικό ρολόι είναι η αυτονομία. Γενικά μιλώντας ένα υβριδικό ρολόι μπορεί να αντέξει βδομάδες, αλλά το συγκεκριμένο Garmin δυστυχώς δεν τα πάει και τόσο καλά με την αυτονομία του αφού μέσο κρατάει μόνο 3-4 μέρες.

Τι περιμένουμε;

Δεν είναι φρέσκα νέα ότι ένας αντιγραφεί τον άλλο. Αυτό που σίγουρα περιμένουμε είναι να “εμπνευστούν” και άλλες εταιρίες από το Garmin Vivomove Style και να δούμε πιο οικονομικά και καλύτερα υβριδικά ρολόγια. Το πιο πιθανό είναι να δούμε αντίστοιχη πρόταση κάποια στιγμή στο μέλλον από lenovo, Xiaomi η κάποια άλλη εταιρεία και ελπίζουμε να είναι διαθέσιμο και από το AliExpress Greece.

Asus ZenFone 8 Android