Το Samsung Galaxy A72 θα έχει 5 κάμερες στην πλάτη

Η σειρά Galaxy A της Samsung είναι μία από τις πιο εμπορικές σειρές smartphone, ακόμη και στην χώρα μας. Αν και δεν πρόκειται για τις πιο σοφές επιλογές στα χρήματά τους, τα κινητά της σειράς A πουλάνε κυρίως λόγω του ονόματος της Samsung και της εμπιστοσύνης του κόσμου σε αυτή. Κατά καιρούς η Samsung έχει χρησιμοποιήσει την σειρά για αρκετές πρωτοπορίες στον τομέα της κάμερας, όπως οι τέσσερις κάμερες του Galaxy A9, ή η flip-up κάμερα του A80.

samsung

Από ότι φαίνεται το ίδιο θα γίνει και με το Samsung Galaxy A72 με την εταιρία να είναι έτοιμη να του “χαρίσει” μία πενταπλή διάταξη καμερών στο πίσω μέρος του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συσκευή θα φέρει μία κύρια κάμερα 64MP, μία 12MP ultrawide, μία telephoto 8MP με 3x zoom και δύο αισθητήρες 5MP για macro λήψεις και βάθος. Παράλληλα, οι διαρροές θέλουν το Α72 να είναι η πρώτη συσκευή της σειράς με OIS, ενώ η selfie κάμερα του θα έχει μέγεθος 32MP.

Μέχρι να ανακοινωθεί μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά στη λίστα με τα καλύτερα κινητά για το 2020.

Αντίθετα, το Galaxy A52 θα παραμείνει προσγειωμένο στην πραγματικότητα, διατηρώντας μία διάταξη τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος του, όπως και ο προκάτοχός του το Α51. Η Samsung πιστεύει πολύ στην συγκεκριμένη σειρά, αφού οι πωλήσεις των Α71 και Α51 συνολικά υπολογίζονται κοντά στα 30 εκατομμύρια.

OnePlus Nord Android