Το Poco X5 Pro σπάει στη μέση σαν “ψεύτικο” παιχνιδάκι από τα Jumbo

Το Poco X5 Pro είναι ένα από τα τελευταία smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, διαθέτοντας μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών και προδιαγραφών με μία καθόλου καλή τιμή. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη δοκιμή αντοχής στο YouTube, η συσκευή δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις της.

Η δοκιμή, η οποία διεξήχθη από ένα δημοφιλές κανάλι του YouTube “Gupta Information Systems in Hindi”, περιελάμβανε την υποβολή του Poco X5 Pro σε μια σειρά αυστηρών δοκιμών για να διαπιστωθεί η ανθεκτικότητά του. Οι δοκιμές περιλάμβαναν πτώση του τηλεφώνου από διάφορα ύψη, γρατζουνιές στην οθόνη με αιχμηρά αντικείμενα και τοποθέτηση σε νερό.

Δυστυχώς, το Poco X5 Pro δεν τα πήγε πολύ καλά στη δοκιμή ανθεκτικότητας. Στην πραγματικότητα, η συσκευή έσπασε στη μέση, υποδεικνύοντας ότι δεν ήταν σε θέση να αντέξει την πίεση και την καταπόνηση των δοκιμών. Αυτά είναι σίγουρα απογοητευτικά νέα για όσους σκέφτονταν να αγοράσουν τη συσκευή.

Συμπερασματικά, ενώ το Poco X5 Pro θα ήθελε η Xiaomi να είναι ένα εντυπωσιακό smartphone από πολλές απόψεις, η ανθεκτικότητά του είναι αστείο, όπως εξάλλου και η τιμή του. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι μπορεί να μην είναι τόσο ανθεκτική όσο κάποιες άλλες επιλογές στην αγορά.

I can only show you the door...