Το OnePlus 7T αποκτά 960fps slo-mo και άλλες βελτιώσεις

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους OnePlus 7T και 7T Pro, αφού η εταιρία δείχνει να μην τους ξεχνά παρά την κυκλοφορία της νέας της ναυαρχίδας. Πιο συγκεκριμένα, η Open Beta 3 του Oxygen OS που διατέθηκε πριν λίγες ημέρες έκρυβε νέες λειτουργίες – έκπληξη, οι οποίες δεν αναφερόταν στο changelog.

Ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε πως η ultrawide κάμερα της συσκευής έχει τη δυνατότητα να καταγράφει βίντεο σε 4Κ. Το παραπάνω επιβεβαίωσαν αργότερα και άλλοι χρήστες και έτσι έγινε γνωστό πως η εταιρία πρόσθεσε αυτή τη δυνατότητα στην συσκευή. Τα OnePlus 7 Pro και 7T δεν είχαν τέτοια δυνατότητα, όμως αυτή αργότερα προστέθηκε στο 7 Pro και από ότι φαίνεται τώρα ήταν η σειρά του 7T.

OnePlus

Το άλλο νέο “κρυμμένο” νέο χαρακτηριστικό, είναι η επιλογή καταγραφής βίντεο στα 960fps, σε ανάλυση 720p. Μέχρι στιγμής, από το OnePlus 6 Pro και έπειτα, όλες οι συσκευές της εταιρίας είχαν τη δυνατότητα να καταγράφουν έως 480fps στην ίδια ανάλυση. Φυσικά οι αισθητήρες της κάμερας του 7T δεν έχουν το απαραίτητο hardware για να καταγράψουν στα 960fp, άρα τα επιπλέον frames προκύπτουν από interpolation.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για το αν και πότε τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα προστεθούν σε stable εκδόσεις του Oxygen OS. Ωστόσο, το ότι η OnePlus δεν ξέχασε την συσκευή της, δεν είναι παρά ένα ευχάριστο νέο. Μην ξεχνάτε, για όλες τις αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο να ακολουθείτο τον πιο έμπιστο οδηγό αγοράς.

OnePlus Nord Android