Το Καλύτερο Οικονομικό SmartPhone Για Το 2023;

Καλώς ήρθες σε ακόμα ένα TechValue Video! Στα χέρια μου σήμερα έχω μία τίμια συσκευή με φρέσκα τεχνικά χαρακτηριστικά, προσιτή τιμή και θα δούμε αν είναι το καλύτερο budget smartphone για το 2023.

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση μίας νέας άκρως οικονομικής συσκευής, το βίντεο αυτό σε αφορά. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Δυστυχώς είναι γεγονός πως οι τιμές πλέον έχουν ανέβει και για ένα κινητό που πριν 2-3 χρόνια θα έδινες 120 ευρώ, τη στιγμή αυτή θα πρέπει να το πληρώσεις περίπου 40 με 50 ευρώ παραπάνω.

το καλύτερο οικονομικό κινητό τηλέφωνο για το 2023

Για 1-2 χρόνια μπορεί να είχαμε βολευτεί και να επιλέγαμε λίγο πιο παλιές συσκευές, αλλά ο καιρός πέρασε και δεν έχει νόημα να αγοράσεις ένα κινητό που πλέον δεν υποστηρίζεται επειδή είναι λίγο πιο φτηνό. Το να επιλέξεις για παράδειγμα ένα κινητό με SnapDragon και Android 11 δεν έχει νόημα πλέον, αυτή η συσκευή είναι ξεπερασμένη και δεν μπορεί να σε προστατεύσει, καθώς δεν θα έχει πάρει ενημερώσεις ασφαλείας για χρόνια.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχεται και επεμβαίνει η TCL με το 40 SE, μία entry προς mid level συσκευή που συμπληρώνει όλα τα βασικά κουτάκια. Έχει NFC για ανέπαφες πληρωμές, έρχεται με την πιο πρόσφατη έκδοση Android 13, έχει οθόνη IPS στα 90Hz, μεγάλη μπαταρία 5010mAh, ενώ είναι και όμορφο με μικρά bezel για την κατηγορία του. Το καλό όμως δεν τελειώνει εδώ, έρχεται και με στερεοφωνικά ηχεία, δέχεται 2 SIM, αλλά και MicroSD για επέκταση αποθηκευτικού χώρου, ενώ υποστηρίζει δορυφόρους Glonass, Galileo και BDS για αποδοτικότερη πλοήγηση.

Ένα μειονέκτημα που έχει, είναι ο entry level MediaTek Helio G37 που φοράει, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια συσκευή που κοστίζει περίπου 169 ευρώ και ήδη προσφέρει πολλά. Οπότε είναι το TCL 40 SE το καλύτερο budget κινητό για το 2023;

Μετά την κρίση τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, το TCL 40 SE σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο, όπως εξάλλου και ο ανταγωνισμός του, αλλά είναι μία τίμια λύση που αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές σου, αν ψάχνεις smartphone με φρέσκα τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι απαρχαιωμένα. Η επιλογή είναι δική σου!

Βρες σε λίστα όλα τα καλύτερα κινητά για το 2023

Asus ZenFone 8 Android