Τι Είναι Το AliExpress.com;

Το AliExpress.com είναι μια αγορά λιανικής (MarketPlace) που ανήκει στο Alibaba, έναν κινεζικό πολυεθνικό όμιλο. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με έδρα την Κίνα και σε άλλες χώρες, να πωλούν προϊόντα σε πελάτες ανά τον κόσμο.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η μεγάλη ποικιλία. Η πλατφόρμα προσφέρει τα πάντα, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι ηλεκτρονικά είδη και οικιακά είδη. Το πιο δυνατό του σημείο είναι οι ανταγωνιστικές τιμές, που όμως απαιτούν σωστή έρευνα αγοράς, διότι εκτός από άπειρες ευκαιρίες, υπάρχουν και πολλά μέτρια προϊόντα και όχι και τόσο έμπιστοι πωλητές.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του AliExpress.com είναι η εύκολη στη χρήση πλατφόρμα του. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε πολλές γλώσσες και η λειτουργία αναζήτησής με φίλτρα διευκολύνει αρκετά. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τραπεζικές μεταφορές, ανάλογα των πωλητή πάντα.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου όταν ψωνίζετε στο AliExpress.com είναι ότι οι χρόνοι αποστολής μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον πωλητή και το προϊόν. Ορισμένα είδη μπορεί να αποστέλλονται απευθείας από την Κίνα και να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να φτάσουν, ενώ άλλα μπορεί να αποστέλλονται από πιο κοντινές τοποθεσίες, εντός ΕΕ και να φτάνουν πιο γρήγορα.


Έχουμε γράψει μέχρι και ειδικό οδηγό για το πως μπορείς να αγοράσεις χωρίς τελωνείο εδώ:
AliExpress Greece


Επιπλέον, είναι σημαντικό να διαβάσεις τις κριτικές πριν προβείς σε αγορά για να βεβαιωθείς ότι επιλέγεις ένα ποιοτικό προϊόν από αξιόπιστο πωλητή. Το AliExpress.com διαθέτει σύστημα αξιολογήσεων, το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε.

Συνολικά, το AliExpress.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές. Το AliExpress μπορούμε να πούμε πως έχει εξελιχθεί σε ένα νέο Banggood!

I can only show you the door...