Τι γίνεται με το “εξαφανισμένο” Xiaomi Mi 11 Pro;

Πριν λίγες ώρες η Xiaomi αποκάλυψε σε ένα μεγάλο event τη νέα σειρά Mi 11, ωστόσο η απουσία της Pro συσκευής γρήγορα γέμισε αρκετούς με ερωτηματικά. Κάποιοι ανησύχησαν πως η κυκλοφορία της συσκευής θα καθυστερήσει σημαντικά, ενώ άλλοι ίσως φοβήθηκαν για έλλειψη στοκ στο νέο Snapdragon 888 chipset.

Mi 11 Pro

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε από διαρροές, κάνουν λόγο για ύπαρξη του Mi 11 Pro. Σύμφωνα με αυτές η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τη κινεζική Πρωτοχρονιά, δηλαδή μετά τις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

Η συσκευή λογικά θα δανείζεται τα δυνατά σημεία του Mi 11, όπως η οθόνη και το chipset. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει ακόμα ταχύτερη φόρτιση, ενώ ίσως υπάρξει αλλαγή και στον αισθητήρα της κάμερας. Θυμίζουμε πως το Mi 11 χρησιμοποιεί τον ίδιο, Samsung ISOCELL HM1, αισθητήρα με την σειρά 10, ενώ απουσιάζει ο τηλεφακός.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την συσκευή. Πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης του MI 11 Pro είναι η ημέρα κυκλοφορίας του Mi 11, δηλαδή η πρώτη Ιανουαρίου. Ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε και μία “lite” έκδοση της, μαζί με την Pro, αλλά για αυτό μάλλον θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή.