Τα καλύτερα κινητά έως 100€ της Ελληνικής αγοράς!

Σε αυτό το άρθρο μπορείς να βρεις τα καλύτερα smartphones με κόστος μέχρι 100 ευρώ, από τους ειδικούς στα οικονομικά κινητά! Το άρθρο θα ενημερώνεται όσο συχνά χρειάζεται ή μόλις υπάρχει κάποιο μοντέλο που αξίζει να αναφερθεί. Στη λίστα με τα καλύτερα κινητά έως 100€ θα βρεις και προσφορές, αφού μη ξεχνάς πως καλό κινητό και 100 ευρώ δύσκολα πάνε μαζί, όμως θα βάλω τα δυνατά μου!

Επίσης, διάβασε για τα καλύτερα οικονομικά smartphones χωρίς χρηματικό όριο, αλλά αν θέλεις ακόμα πιο φθηνά και καλύτερα κινητά, διάβασε τον οδηγό για αγορές από Κίνα ή και τις καλύτερες προσφορές σε κινητά της Ελληνικής αγοράς.


Motorola Moto E4 | Προσφορά | 99€ | 15/12/2017

Το Motorola Mote E4 είναι απλά το πιο ποιοτικό – κατασκευαστικά – κινητό της λίστας. Είναι το μοναδικό που θα βρεις στη λίστα με τα καλύτερα κινητά μέχρι 100 ευρώ με προστασία Gorilla Glass 3, ώστε να μην χαραχτεί ή ραγίσει εύκολα η οθόνη. Η Motorola φημίζεται για τα πολύ καλά κατασκευαστικά κινητά που δημιουργεί. Έχει οθόνη 5.0″ HD IPS και έρχεται με 2GB RAM. Παρόλη την χαμηλή τιμή του, έχει LED Flash και στην μπροστινή όψη για πιο φωτεινές selfie, ακόμα και το βράδυ. Ένα ακόμα δυνατό του σημείο είναι πως φοράει Android Nougat 7.1.1 σε αντίθεση με άλλα κινητά της λίστα που έχουν μείνει στην παλαιότερη έκδοση Android Marshmallow. Βρες το στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo.

κινητά μέχρι 100 ευρώ


Xiaomi Redmi 4A | Προσφορά | 99€ | 24/11/2017

Το Xiaomi Redmi 4A είναι ακόμα ένα από τα καλύτερα κινητά που μπορείς να βρεις αυτήν τη στιγμή στην Ελληνική αγορά. Είναι σε προσφορά, οπότε αν πρόλαβες… πρόλαβες! Σαν σύνολο είναι ελαφρώς καλύτερο από το Lenovo Vibe C2 Power, οπότε αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, τώρα ξέρεις ποιο να επιλέξεις. Έχει οθόνη 5.0″ IPS, έρχεται με 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης. Δέχεται κάρτες SIM και σαν σύνολο είναι καλό για τα λεφτά που ζητάει για την Ελληνική αγορά, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σχεδιαστικά δεν είναι άσχημο και παρόλη τη χαμηλή κοστολόγησή του, κρατάει τον κλασσικό σχεδιασμό των Xiaomi. Βρες το στο you.gr [ΈΛΗΞΕ]

smartphones έως 100 ευρώ


Lenovo Vibe C2 Power | Προσφορά | 99€ | 23/11/2017

Το Lenovo Vibe C2 Power είναι το πρώτο κινητό που μπήκε στη λίστα και έχει οθόνη 5.0″, με αξιόλογα χαρακτηριστικά για τα λεφτά που ζητάει. Είναι σημαντικό πως έχει οθόνη IPS και όχι TFT, που έχουν συνήθως τα κινητά κάτω από 100 ευρώ. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 2GB και φοράει έναν τυπικό επεξεργαστή με 4 πυρήνες. Μπορεί να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του μέσου χρήστη και έχει μεγάλη μπαταρία 3.500mAh. Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει τα 99 ευρώ που ζητάει. Για την ώρα, είναι σε προσφορά στο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo. [ΈΛΗΞΕ]

lenovo vibe c2 power