Τα καλύτερα κινητά για το 2021 σε λίστα με μειονεκτήματά!

Αν δεν θέλεις να χάσεις χρόνο ψάχνοντας και αναλύοντας για μέρες ποια είναι τα καλύτερα κινητά για το 2021 η παρακάτω λίστα δημιουργήθηκε για σένα. Πιο συγκεκριμένα είναι η μοναδική στην Ελλάδα που ανανεώνεται εδώ και χρόνια με τα καλύτερα smartphones. Ακόμα, η λίστα εμπεριέχει και μειονεκτήματα καθώς κανένα κινητό τηλέφωνο δεν είναι τέλειο. Πάντα αντικειμενικά όπως μόνο το TechValue γνωρίζει.

Σύγκριση κινητών

τα καλύτερα κινητά 2021

Καλύτερα Κινητά 2021

Στη λίστα υπάρχουν οικονομικές λύσεις, ναυαρχίδες, ανταγωνιστικά flagship killers, αλλά ακόμα και τα καλύτερα κινητά για το 2021. Σε περίπτωση που θέλεις να πέσεις σε budget, αλλά όχι σε δυνατότητες, υπάρχει και γι’ αυτό λύση με μικρές παραχωρήσεις. Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε μαζί τα καλύτερα κινητά για το 2021.


Xiaomi Mi 11i | 2021 | Από τα καλύτερα κινητά σαν σύνολο και Killer του Realme GT

 • Το Mi 11i της Xiaomi κοστίζει κάτι παραπάνω από 500€, αλλά όμως έρχεται με ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή. Φοράει τον SnapDragon 888, δηλαδή chipset για ναυαρχίδες που βλέπουμε μέχρι και με διπλάσιο κόστος. Έχει μεγάλη μπαταρία, δυνατή οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και το πιο σημαντικό του πλεονέκτημα είναι πως φωτογραφικά βάζει κάτω με ευκολία τον άμεσο ανταγωνιστεί του, το Realme GT. Δυστυχώς η Realme φέτος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με καμία συσκευή. Τέλος, το Mi 11i προσφέρει μέχρι και τυπική προστασία κατά του νερού (ελαφρώς αδιάβροχο) με πιστοποίηση IP53.

Μειονεκτήματα:

 • Δυστυχώς για την Realme που φέτος “έμεινε στο ράφι” το Mi 11i δεν έχει μειονεκτήματα.

Σύγκριση Xiaomi Mi 11i με Realme GT

2021: Τα καλύτερα κινητά

Asus ZenFone 8 | 2021 | Η καλύτερη αδιάβροχη flagship killer πρόταση με μικρό μέγεθος

 • Η Asus με την ανακοίνωση του ZenFone 8 εντυπωσίασε, αφού είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία μικρή συσκευή σε μέγεθος από την Asus και μάλιστα με δυνατή τιμή και χαρακτηριστικά. Δεν υστερεί σχεδόν πουθενά και είναι η μοναδική πρόταση που αξίζει τα λεφτά που ζητάει (έως 600 ευρώ) και ταυτόχρονα είναι πλήρως αδιάβροχο. Φοράει το πιο δυνατό chipset της Qualcomm δηλαδή τον SnapDragon 888.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει μειονεκτήματα το Asus ZenFone 8, παρόλα αυτά οι φωτογραφικές του δυνατότητες είναι μόνο αυτές που πρέπει για τα λεφτά που ζητάει, αλλά και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Σύγκρινε το Asus ZenFone 8 εδώ με άλλα κινητά

τα καλύτερα κινητά

Xiaomi Poco F3 | 2021 | Το καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό Gaming smartphone

 • Το Poco F3 είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η καλύτερη συσκευή που θα μπορούσε κανείς να αγοράσει το 2021 αν θέλει εστιάσει αποκλειστικά στον TechValue (VFM) όρο και αναζητά ένα gaming κινητό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό κοντά στα 300 ευρώ για αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο. Εκτός από την δύναμη το επόμενο δυνατό του σημείο είναι η οθόνη αφού είναι τεχνολογίας OLED με δυνατή φωτεινότητα που φτάνει τα 1300 nits, αλλά και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τέλος, ο ισχυρός SnapDragon 870 που φοράει είναι βέβαιο πως δεν θα απογοητεύσει σε καμία διεργασία τον χρήστη, το Poco F3 μπήκε με άνεση ανάμεσα στα καλύτερα κινητά.

Μειονεκτήματα:

 • Ενώ έχει οθόνη OLED ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στα πλάγια και όχι στην οθόνη.

Σύγκριση Xiaomi Poco F3 με το Samsung Galaxy A52 5G

καλύτερο κινητό 2021 gaming

OnePlus 9 | 2021 | Το καλύτερο σωστά ισορροπημένο FlagShip Killer κινητό

 • Το OnePlus 9 είναι μία συσκευή που μπορεί να χαρακτηριστεί σχεδόν ναυαρχίδα. Φοράει ότι πιο δυνατό προσφέρει αυτή τη στιγμή η Qualcomm και έρχεται με το καλύτερο και πιο ελαφρύ Android skin που υπάρχει. Αν σε ενδιαφέρει το UI, οι επιδόσεις και η ποιότητα κατασκευής χωρίς όμως να πληρώσεις “αέρα” όπως για παράδειγμα ζητάει η samsung για ένα αντίστοιχο κινητό, τότε το OnePlus 9 σου ταιριάζει απόλυτα. Επίσης η OnePlus είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που χωρίς να το ανακοινώνει πολλές φορές προσφέρει 3 μεγάλες (3 χρόνια) αναβαθμίσεις στα κινητά της.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι αδιάβροχο όπως οι πιο πολλές ναυαρχίδες πλέον, αλλά η πιο χαμηλή τιμή δικαιολογεί αυτή την έλλειψη.

Σύγκριση OnePlus 9 με το Xiaomi Poco F3

Το καλύτερο κινητό 2021

Samsung Galaxy A52 5G | 2021 | Καλή “μακροπρόθεσμη” πρόταση μεσαίας κατηγορίας

 • Αν αυτό που ψάχνεις είναι ένα κινητό που θα μπορούσες εύκολα να κρατήσεις μέχρι και 3-4 χρόνια το Galaxy A52 5G ίσως να σου ταιριάζει. Τα πιο πολλά Android smartphones λαμβάνουν περίπου 2 μεγάλες αναβαθμίσεις (μία κάθε χρόνο), αλλά η Samsung στη περίπτωση του A52 5G ανακοίνωσε 3 μεγάλες αναβαθμίσεις κάνοντας την διαφορά. Αυτό το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την προστασία IP68 που το καθιστά αδιάβροχο είναι ένα κινητό που σίγουρα θα μπορούσες να κρατήσεις χωρίς να σε απογοητεύσει.

Μειονεκτήματα:

 • Η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη γι’ αυτά που προσφέρει, το A52 5G δεν είναι σίγουρα μία TechValue πρόταση.
 • Η Xiaomi με τα ίδια χρήματα προσφέρει καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες.

Περισσότερα: Galaxy A52 5G

Τα καλύτερο κινητά 2021

Xiaomi Mi 10 Lite | 2020 | Η καλύτερη συσκευή συνολικά στα 250€

 • Το Mi 10 Lite αποτελεί την καλύτερη και πιο ανταγωνιστική πρόταση μεσαίας κατηγορίας κοντά στο χρηματικό ποσό των 250€ για το έτος 2020. Φοράει SnapDragon 765G όπως πολλά επώνυμα smartphones με διπλάσιο κόστος και οι φωτογραφικές δυνατότητες του είναι αντίστοιχα δυνατές. Παρόλο που είναι οικονομικό υποστηρίζει δίκτυα επόμενης γενιάς 5G. Έχει οθόνη OLED, αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Αν αυτό είναι το budget σου, τότε το Mi 10 Lite είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
τα καλύτερα κνητά

Xiaomi Mi 10 Lite Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Το Xiaomi Mi 10 Lite δεν έχει μειονεκτήματα για την κατηγορία που ανήκει. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως τώρα τελευταία η εταιρία καθυστερεί τις αναβαθμίσεις.


OnePlus 8T | 2020 | Το μοναδικό από τα καλύτερα κινητά του 2020 με Android 11

 • Το OnePlus 8T είναι η τελευταία flagship killer ναυαρχίδα που ανακοινώθηκε προς τα τέλη του 2020. Γι ‘αυτό ακριβώς έρχεται με Android 11 από το εργοστάσιο σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του που φοράνε 10. Αυτό σημαίνει πως το 2021 θα πάρει Android 12 και το 2022 Android 13. Από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υστερεί καθόλου και είναι μία καλή επιλογή για αγορά από κίνα περίπου στα 450€.
κινητά καλύτερα

OnePlus 8T Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Το 8T δεν έχει σημαντικά μειονεκτήματα, αλλά αφού πρέπει να συμπεριλάβω 1 σίγουρα είναι οι φωτογραφικές του δυνατότητες. Έχει δυνατές κάμερες, αλλά δυστυχώς οι ανταγωνιστές του στην ίδια κατηγορία όπως το Xiaomi Mi 10 έχουν καλύτερες.


Realme 6 | 2020 | Το καλύτερο κινητό έως 200€ για gamers και απόλυτης ομαλότητας

 • Το Realme 6 προορίζεται για χρήστες που αναζητούν ένα δυνατό κινητό για gaming, αλλά και απαιτητική χρήση με κόστος έως 200€. Η βασική του έκδοση έρχεται με τον δυνατό Helio G90T σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, αλλά βγαίνει μέχρι και με 8GB RAM και 128GB αντίστοιχα. Ακόμα ένα δυνατό του σημείο είναι η οθόνη που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, πράγμα που δεν έχει καταφέρει ούτε η Xiaomi σε αυτή την κατηγορία τιμής. Θετικό πως κυκλοφόρησε με Android 10 και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάρει Android 11.
καλύτερα κινητά

Realme 6 Πλήρη Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Το μοναδικό μειονέκτημα που έχει είναι ότι φοράει chipset της MediaTek. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηριχτεί με αναβαθμίσεις όπως πρέπει από το 2022 και μετά.


Xiaomi Mi 10 | 2020 | Η φωτογραφική flagship killer επιλογή

 • Το Xiaomi Mi 10 πλέον είναι απλά μια καλή flagship killer επιλογή αφού η OnePlus με τη σειρά 8 άλλαξε τα δεδομένα και αύξησε τον ανταγωνισμό. Φοράει και αυτό ότι καλύτερο υπάρχει όπως τον ισχυρό SnapDragon 865 με τον νέο τύπο μνήμης UFS 3.0. Δυστυχώς όμως για τους φίλους της Xiaomi δεν είναι η καλύτερη επιλογή καθώς το OnePlus 8 με προστασία IP68 (αδιάβροχο) το ξεπερνάει. Το μόνο σημείο που μπορεί το Mi 10 να ξεπεράσει το OnePlus 8 είναι οι φωτογραφικές δυνατότητες, αλλά και πάλι με μικρές διαφορές που ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει ποτέ.
καλύτερα κινητά

Xiaomi Mi 10 Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Η OnePlus άλλαξε τα δεδομένα, το γεγονός πως το Mi 10 δεν αδιάβροχο αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Αν σου αρέσουν τα κινητά της Xiaomi και έχεις συνηθίσει το MIUI μόνο σε αυτή τη περίπτωση το προτείνω.


OnePlus 8 | 2020 | Η απόλυτη ολοκληρωμένη ναυαρχίδα χωρίς παραχωρήσεις

 • Το OnePlus 8 είναι απλά το καλύτερο κινητό που υπάρχει στην flagship killer κατηγορία ξεπερνώντας ακόμα και το Xiaomi Mi 10 και μάλιστα προσφέροντας πιο χαμηλή τιμή. Το OnePlus 8 είναι αδιάβροχο με προστασία IP68 κάτι που το πιο ακριβό Mi 10 δεν έχει. Φοράει ότι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και δεν να φοβηθεί τίποτα από κινητά που ζητάνε χιλιάρικο. Έρχεται με σχεδόν stock Android κάτι που το καθιστά ακόμα πιο γρήγορο. Τέλος, η OnePlus επειδή βγάζει λίγα κινητά κάθε χρόνο έχει την δυνατότητα να τα υποστηρίζει με αναβαθμίσεις για πολλά χρόνια.
κινητά καλύτερα

OnePlus 8 Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Το OnePlus 8 είναι το μοναδικό κινητό στη λίστα που δεν κανένα μειονέκτημα. Είναι η πιο έξυπνη επιλογή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις το πιο δυνατό και ολοκληρωμένο κινητό.


Samsung Galaxy A71 | 2020 | Αξιόλογο mid-range για fans

 • Το Samsung Galaxy A71 το προτείνουμε αποκλειστικά σε όσους θέλουν ένα σχετικά οικονομικό και αξιόλογο κινητό αποκλειστικά της Samsung. Αυτή την στιγμή κοστίζει περίπου 320€ και όπως συμβαίνει συνήθως δεν είναι ανταγωνιστικό, αλλά μόνο ότι καλύτερο έχει να προσφέρει σε αυτό το χρηματικό ποσό η συγκεκριμένη εταιρία. Φοράει τον SnapDragon 730G και έχει μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4500mAh.
τα καλύτερα κινητά της Samsung

Samsung Galaxy A71 Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Το Galaxy A71 είναι απλά ακόμα μία αξιόπιστη συσκευή. Μπορεί να είναι το καλύτερο κινητό για το έτος 2020 που η Samsung έχει να προσφέρει κοντά στα 300€, αλλά δεν είναι ανταγωνιστικό. Για παράδειγμα το Xiaomi Mi 10 Lite προσφέρει πιο δυνατά χαρακτηριστικά, αλλά και καλύτερες κάμερες και όλα αυτά σε πιο χαμηλή τιμή.


Realme 7 Pro | 2020 | Aπλά ένα καλό mid-range

 • Αρκετά κινητά στη λίστα όπως τα OnePlus αξίζει να τα αγοράσει κανείς μόνο από Κίνα, αλλά στη περίπτωση που χρειάζεσαι ένα αξιόλογο κινητό από την Ελληνική αγορά ώστε να έχεις άμεσα εγγύηση τότε το Realme 7 Pro είναι μία μέτρια λύση. Το Realme 7 Pro προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση μόνο σε συγκεκριμένα κινητά και το 7 Pro είναι ένα από αυτά. Έχει NFC, καλές κάμερες, μεγάλη μπαταρία 4500mAh και οθόνη OLED με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από αυτή.
καλύτερα κινητά

Realme 7 Pro Πλήρη Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα: Θα μπορούσε να έχει καλύτερη τιμή και οι αναβαθμίσεις καθυστερούν πάρα πολύ.


OnePlus 7T - 2019

OnePlus 7T | Καλύτερο TechValue χαρακτηριστικών

 • Αν αυτό που κυνηγάς είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά η ποιότητα κατασκευής το OnePlus 7T είναι αυτό που ψάχνεις. Έχει κυριολεκτικά ότι καλύτερο υπάρχει. Φοράει τον άριστο και ισχυρό SnapDragon 855+, έχει τον νέο και πιο γρήγορη τύπο μνήμης UFS 3.0 και έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ακόμα πιο smooth εμπειρία. Μπορείς να το βρεις στην μηχανή σύγκρισης τιμών του TechValue από 433€ για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου.
Τα καλύτερα κινητά

Μειονεκτήματα: Προσφέρει ανεπίσημα προστασία κατά του νερού, αλλά δεν είναι επίσημα αδιάβροχο με πιστοποίηση IP. Προσφέρει όμως ήδη αρκετά για τα λεφτά που ζητάει.

Realme 5i - 2019

Realme 5i – Το καλύτερο TechValue στα 130€!

 • Το Reale 5i είναι ένα από τα καλύτερα κινητά αν έχεις χαμηλό budget. Παρόλο που είναι άκρως οικονομικό δεν έχουν γίνει πολλές παραχωρήσεις. Φοράει τον SnapDragon 665 που μπορεί να σηκώσει με ευκολία οποιαδήποτε εφαρμογή, αλλά και τα πιο πολλά βαριά παιχνίδια του Play Store. Παραχώρηση δεν έγινε ούτε στην αυτονομία του αφού έχει τεράστια μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh.
τα καλύτερα smartphones

Μειονεκτήματα: Σαν οικονομικό κινητό είναι λογικό να έχει “μειονεκτήματα” με αποτέλεσμα η οθόνη του έχει ανάλυση HD και όχι FHD όπως τα πιο πολλά κινητά.


Xiaomi Mi 9T Pro - 2019

Xiaomi Mi 9T Pro – Το καλύτερο TechValue κινητό συνολικά

 • Η διαθεσιμότητα του Xiaomi Mi 9 έχει αρχίσει να μειώνεται και έτσι το Xiaomi Mi 9T Pro ήρθε να το αντικαταστήσει με την αξία του. Είναι με διαφορά το καλύτερο TechValue κινητό που υπάρχει μέχρι στιγμής αν θες να επενδύσεις μέχρι και το τελευταίο ευρώ σου με το καλύτερο τρόπο. Έχει pop-up selfie κάμερα και αποτελείται σχεδόν μόνο από οθόνη χωρίς καθόλου notch. Φυσικά από τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υστερεί, φοράει ένα από τα πιο ισχυρά chipset, τον SnapDragon 855.
καλύτερα κινητά

Μειονεκτήματα: Παρέχει εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες, αλλά αν θες να εστιάσεις πιο πολύ σε αυτές και ειδικά στο βίντεο καλύτερα να πας στο Xiaomi Mi 9.

Samsung Galaxy S10e - 2019

Samsung Galaxy S10e – Το καλύτερο αδιάβροχο smartphone και ταυτόχρονα μικρό

 • Αν για κάποιο λόγο θες να πάρεις κινητό από την Ελληνική αγορά και μάλιστα Samsung το S10e είναι καλή επιλογή. Για αρχή είναι από τα ελάχιστα αξιόλογα κινητά που διαθέτουν πιο βολικό μέγεθος και είναι ιδανικό για χρήση με ένα χέρι. Έχει δυνατές κάμερες και μάλιστα είναι και αδιάβροχο. Εφόσον μπορείς να το βρεις στην Ελληνική αγορά κοίτα το στο skroutz για καλύτερη τιμή.
smartphones τα καλύτερα

Μειονεκτήματα: Το μόνο μειονέκτημα που έχει το S10e είναι ότι δεν φοράει chipset της Qualcomm που σαν σύνολο είναι πιο αποδοτικά σε σύγκριση με τα Exynos το οποίο μεταφράζεται σε μέτρια αυτονομία. Ίσως για κάποιους μειονέκτημα είναι και η οπή στην άκρη της οθόνης που δεν ικανοποιεί και τόσο στο μάτι.

Xiaomi Mi 9 - 2019

Xiaomi Mi 9 – Το καλύτερο TechValue κινητό για φωτογραφίες και βίντεο

 • Αν αυτό που θες είναι απλά το καλύτερο Value For Money κινητό της αγοράς τότε η αναζήτηση σου τελείωσε έτσι εύκολα. Το Xiaomi Mi 9 με μόλις 350€ περίπου προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Φοράει τον νέο SnapDragon 855 και η βασική έκδοση του έρχεται με 6GB RAM. Ακόμα, σύμφωνα με το DxOMark τραβάει τα καλύτερο βίντεο από κάθε κινητό της αγοράς. Αν ψήθηκες διάβασε τον οδηγό: Κινητά Από Κίνα. Παρόλο την χαμηλή τιμή έχει όλα τα σύγχρονα καλούδια, όπως Under Display Fingerprint οθόνη OLED και μοντέρνα σχεδίαση με μικρά bezel.
android smartphones τα καλύτερα

Μειονεκτήματα: Δυστυχώς δεν μπορεί να συμπεριληφθεί με άλλα αδιάβροχα κινητά αφού δεν προσφέρει καμία IP προστασία. Παρόλα αυτά είναι απολύτως λογικό να γίνει μία τέτοια παραχώρηση αφού ήδη για τα λεφτά που ζητάει δίνει πολλά! Τέλος, για κάποιους μειονέκτημα είναι ίσως και η μέτρια καταγραφή ήχου.

OnePlus 7 - 2019

OnePlus 7 – Το καλύτερο κινητό με stock Android

 • Το OnePlus 7 και αυτό δικαίως κατάφερε να μπει στην πιο δημοφιλής λίστα με τα καλύτερα κινητά. Φοράει και αυτό ότι καλύτερο, όπως SnapDragon 855 και έχει δυνατές φωτογραφικές δυνατότητες. Όπως πάντα σε OnePlus θα πας μόνο εάν θες μία πιο καθαρή εμπειρία Android. Για την ακρίβεια το OxygenOS για πολλούς, αλλά και για μένα είναι το καλύτερο skin που έχει υπάρξει ποτέ για Android. Αυτή τη στιγμή κοστίζει 450€ για αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο. Τέλος, είναι το μόνο κινητό στη λίστα με UFS 3.0.
Τα Καλύτερα κινητά

Μειονεκτήματα: Δυστυχώς ούτε το OnePlus 7 είναι αδιάβροχο παρόλο που η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη. Εκτός από αυτά, ακόμα ένα μειονέκτημα που έχουν γενικότερα τα OnePlus είναι η μέτρια διαχείριση της μπαταρίας σε σύγκριση ας πούμε με το MIUI της Xiaomi.

Xiaomi Mi 9 SE - 2019

Xiaomi Mi 9 SE – Απλά το καλύτερο TechValue μικρό

 • Xiaomi Mi 9 SE: Το Xiaomi Mi 9 SE είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής με μικρό μέγεθος για άνετη χρήση με ένα χέρι, αλλά και άκρως ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Η τιμή του ξεκινάει μόλις από τα 230€ περίπου για αγορά από Κινά από τον πιο δημοφιλή Ελληνικό οδηγό αγοράς για εξωτερικό. Φοράει τον δυνατό SnapDragon 712 και η βασική πιο οικονομική έκδοση του βγαίνει με 6GB RAM και 64GB ROM! Αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος, αλλά και η τιμή τότε αυτό είναι το καλύτερο κινητό για σένα. Τέλος, έχει την ίδια κορυφαία κάμερα με το Mi 9 και τραβάει κορυφαίες φωτογραφίες.
τα πιο καλά κινητά σε λίστα

Μειονεκτήματα: Για τα λεφτά που ζητάει δεν μπορώ να πω ότι έχει μειονεκτήματα. Παρόλα αυτά δεν είναι αδιάβροχο και η μπαταρία του είναι απλά κανονική και όχι μεγάλη. Ακόμα, δεν έχει θύρα ακουστικών, θα πρέπει να έχεις ασύρματα.

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

4 Comments

 1. Θεωρω οτι η καλυτερη προταση για καποιον που δεν θελει να δωσει παρα πολλα χρηματα για να παρει ενα κινητο που πλησιαζει τα στανταρ ναυαρχιδας οτι ειναι το Oneplus 9r δηλαδη το λιγο εξελιγμενο Oneplus 8T με αγορα απο Κινα φυσικα ή εναλλακτικα το Realme Gt εφοσον το βρει κανεις σε μια καλη τιμη κατω απο τα 400 ευρω μεσω amazon.Aυτα τα 3 κινητα οπως και το Α52 ειναι απο τις πιο αξιολογες προτασεις.Προσωπικα Poco δεν θα αγοραζα ξανα ποτε μου γι αυτο δεν το συμπεριλαμβανω…αποψη μου φυσικα αλλα πιστευω οτι η Χiaomi σκοτωνει τα κινητα της καθε 6-8 μηνες με τις αναβαθμισεις και πραγματικα ειναι υπερβολικα κουραστικη ως εταιρια.Aποψεις φυσικα…

 2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Πολύ κατατοπιστικός και αντικειμενικός ο σχολιασμός! Να σαι καλά! Λόγω της σελίδας και της δουλειάς μου η κάμερα είναι σημαντική! Αλλά και ποιος δεν θέλει να αγοράσει τηλέφωνο όλα σε ένα..λέμε τώρα!!!

 3. Προσωπικά πάντως με το κινητό μου δε θα βούταγα καλοκαίρι με το κινητό ανά χείρας, ούτε υποβρύχιες φωτό θα τράβαγα, ούτε θα χάζευα μέσα στη βροχή στο instagram-facebook-twiter κλπ
  Αυτό που θα έκανα, και σίγουρα όπως κάνει όλος ο κόσμος, θα το προστάτευα.
  Και θα το προστάτευα ακόμη κι αν ήταν αδιάβροχο.
  Όπως ζούμε τόσα χρόνια χωρίς αδιάβροχα κινητά.
  Και πάντα θα ψάχνουμε το κάτι καλύτερο στις φωτό που τραβάει το κινητό μας και ειδικά στις βραδυνές λήψεις.
  Και το μόνο σίγουρο είναι οτι ακόμη και ο μέσος χρήστης μπορεί να καταλάβει, αν μπορεί να διαθέσει περίπου 500 ευρώ, ποιό κινητό μπορεί να του δώσει ότι καλύτερο υπάρχει σε ισχύ, αυτονομία, πολύ καλές φωτό ειδικά σε σκοτεινές λήψεις, πολύ γρήγορη ασύρματη φόρτιση κλπ.
  Τέλος το OnePlus 8 δεν είναι αδιάβροχο, εκτός αν εννοείς το OnePlus 8 Pro.

 4. Τα oneplus smartphones έχουν τεχνική υποστήριξη; Ανταλλακτικά υπάρχουν;