Εφαρμογή μέτρησης ταχύτητας του ίντερνετ από το κινητό

Μπαίνεις σε διάφορα WiFi και έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις τι ταχύτητες μπορούν να πιάσουν; Η εφαρμογής της ημέρας #6 θα σου λύσει αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Μόλις με ένα κλικ, θα μπορείς να τρέχεις την εφαρμογή μέτρησης ταχύτητας και σε λίγα δευτερόλεπτα θα δεις πόσα Mbps μπορεί να πιάσει. Βλάβες ΟΤΕ Χωρίς Χρέωσης.

Οι πληροφορίες που μπορεί να σου δώσει είναι ταχύτητα κατεβάσματος, ανεβάσματος, αλλά και Ping. Αν θες να μάθεις πιο πολλές πληροφορίες για το τι είναι αυτά τα νούμερα επισκέψου το Ελληνικό SpeedTest site.

ταχύτητα ίντερνετ

Μπορείς να δοκιμάσεις την ταχύτητα του ίντερνετ σε σταθερό WiFi ή ακόμα και την ταχύτητα 4G/3G του κινητού σου. Αν έχεις καλό σήμα και πιάνεις 4G, σίγουρα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις σε ταχύτητα το WiFi που έχεις στο σπίτι. Αν έχεις αργό ίντερνετ, υπάρχει λύση και για αυτό.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή κρατάει ιστορικό για όλα τα τεστ ταχύτητας που έχεις τρέξει, μαζί με όλα τα σχετικά νούμερα. Είναι μια εφαρμογή που πρέπει να υπάρχει σε κάθε κινητό διαβασμένου χρήστη Android.

ταχύτητα ίντερνετ
Asus ZenFone 8 Android