Τίτλοι τέλους για την γνωστή εφαρμογή Mi Fit της Xiaomi

Όσοι αγχωθήκατε διαβάζοντας τον τίτλο ηρεμίστε! Η Xiaomi μπορεί να έχει κάνει πολλά λάθη που μας απογοητεύουν, αλλά η εφαρμογή Mi Fit την οποία πολλοί χρήστες “αγαπάνε”, απλά άλλαξε ονομασία και τίποτα παραπάνω! Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε αλλαγή της ονομασίας προχωρά η Xiaomi για το γνωστό σε όλους μας Mi Fit app το οποίο προορίζεται για χρήση με smart bands και smartwatches και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες της Xiaomi. Πλέον η εφαρμογή θα ονομάζεται Zepp Life όπως έγινε ήδη και στο Play Store.

Mi Fit Xiaomi

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το interface της εφαρμογή θα παραμένει το ίδιο και μόνο το όνομα και τα λογότυπα έχουν αλλάξει προς το παρόν. Για να το κατανοήσετε καλύτερα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Mi Fit app θα γίνει Zepp Life με update που θα διατεθεί οι πιο πολλοί μέχρι στιγμής ενδέχεται να το έχετε λάβει.

Όσον αφορά για το τι θα συμβεί με τη σειρά Xiaomi Mi Band 7, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το xiaomiui.net, τα επόμενα smart bands της Xiaomi θα τρέχουν το Zepp OS. Εν ολίγοις ο τρόπος χρήσης των smartwatches δεν αλλάζει, απλά έχουμε την είσοδο νέων ονομασιών, άλλωστε το rebrand είναι κάτι που αρέσει στη Xiaomi και το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει. Το μόνο που μένει είναι να αλλάξει και τον ίδιο της το όνομα. Παρόλα αυτά, βρες εδώ όλα τα κινητά της Xiaomi.

Asus ZenFone 8 Android