Σύντομα θα δούμε αναδιπλούμενο Vivo X Flip με SnapDragon 8+ Gen 1

Μπορεί η Vivo να έχει ήδη ανακοινώσει την αναδιπλούμενη πρόταση της με το Vivo X Fold+, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει Flip, όπως για παράδεγμα το Samsung Galaxy Flip 4. Όπως φαίνεται όμως να αναφέρουν πρόσφατες φήμες, είναι πολύ πιθανό σύντομα να δούμε Flip πρόταση και από την Vivo.

Μάλιστα οι Flip προτάσεις στην αγορά πληθαίνουν τόσο που το 2023 είναι πολύ πιθανό κάθε γνωστός κατασκευαστής κινητών να έχει την δικιά του Flip ή Foldable συκευή. Προφανώς η Vivo με το X Flip θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί Samsung, Huawei αλλά και Motorola που ήδη προσφέρουν Flip SmartPhones.

vivo flip

Η σκηνή των Flip έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς μέχρι στιγμής ο κάθε κατασκευαστής προσφέρει διαφορετική οπτική και κάθε χρόνο αν και με αργούς ρυθμούς οι αναδιπλούμενες συσκευές βελτιώνονται. Το X Flip όπως όλα δείχνουν θα φοράει τον SnapDragon 8+ Gen 1. Αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει πως η εταιρεία δουλεύει εδώ και αρκετούς μήνες πάνω σε μία Flip συσκευή, καθώς θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει τον SnapDragon 8 Gen 2, κάτι που όμως δεν έγινε.

Όπως και να ‘χει και με τον SD 8+ Gen 1 θα παραμένει μία αρκετά ισχυρή συσκευή. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι κατά πόσο θα διαφέρει η Flip λύση της Vivo από τον ανταγωνισμό, αν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει και αν θα έρχεται με πλάτη ντυμένη από δερματίνη.

Asus ZenFone 8 Android