Σύντομα η αποκάλυψη του OnePlus Nord, επιβεβαιώνεται η AMOLED οθόνη

Όπως αποκάλυψε η ίδια η OnePlus, η οικονομική της συσκευή, που τελικά θα φέρει το όνομα OnePlus Nord αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό στις 21 Ιουλίου μέσα από ένα ιδιαίτερο event επαυξημένης πραγματικότητας. Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχουν δημοσιοποιηθεί διάφορες πληροφορίες για την συσκευή, είτε από την ίδια την OnePlus, είτε μέσω διαρροών.

post

Ο γνωστός Evan Blass δημοσιοποίησε εικόνες που επιβεβαιώνουν αρκετά χαρακτηριστικά που ήδη είχαν διαρεύσει. Στο μπροστινό τμήμα του Nord βλέπουμε τις δύο selfie κάμερες, οι οποίες ήδη ξέραμε πως έχουν μέγεθος 32MP η κύρια και 8MP η ultrawide. Στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε 4 κάμερες τοποθετημένες κάθετα. Η κύρια έχει μέγεθος 48MP, η δεύτερη 8MP, ενώ υπάρχουν και δύο αισθητήρες 5MP και 2MP για macro και βάθος.

Παράλληλα, διέρρευσε μία διαφημιστική εικόνα της συσκευής από το Amazon. Σε αυτή επιβεβαιώνεται η χρήση του Snapdragon 765G, η οθόνη τεχνολογίας AMOLED με ρυθμό ανανέωσης πάνω από 60Hz, αλλά και η ύπαρξη OIS στην κύρια κάμερα τις συσκευής.

post

Δυστυχώς, τα τελευταία νέα που αφορούν την τιμολόγηση της συσκευής δεν είναι ευχάριστα, αφού η τιμή της φαίνεται να “ξεφεύγει” από την οικονομική κατηγορία. Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η τιμή της συσκευής αναμενόταν κοντά στα $400 και ίσως κάτω από αυτά. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διαρροές που κάνουν λόγο για μία τιμή πιο κοντά στα $500 δολάρια, η οποία βάζει την συσκευή σε μάχη με παλαιότερες ναυαρχίδες της εταιρίας όπως το OnePlus 8 και OnePlus 7T.

Μην ξεχνάμε πως το OnePlus 8 είναι διαθέσιμο από την ίδια την εταιρία στην Ευρώπη από 699€ την στιγμή που μέσω του οδηγού αγοράς χωρίς τελωνείο από Κίνα κοστίζει μόλις 477€ αυτή τη στιγμή. Οπότε οι ελπίδες μας για μία ανταγωνιστική τιμή για το Nord αυξάνονται!

OnePlus Nord Android