Σχεδόν έτοιμο το νέο σκληροτράχηλο Xcover της Samsung!

Για όσους δεν γνωρίζουν η σειρά Xcover της Samsung αποτελείται από χοντροκομμένα σκληροτράχηλα κινητά που αντέχουν πολλά! Δεν πρόκειται για απλά κινητά που έχουν απλά μία έξτρα προστασία, αλλά για κάτι παραπάνω από αυτό. Το Samsung Xcover Pro πέρασε από FCC για πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης.

Έχει ήδη διαρρεύσει η κωδική του ονομασία και έχει περάσει και από benchmarks. Οπότε η ύπαρξη του είναι σχεδόν βέβαιη. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει dual-band WiFi, Bluetooth 5.0 και NFC. Οι διαστάσεις θα είναι 160 x 77 χιλιοστά που αν είναι αλήθεια τότε μιλάμε για ένα πραγματικά χοντροκομμένο κινητό αφού δεν νομίζω να έχει πιο μεγάλη από 6.6″. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Xcover ποτέ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωρίζουν κυρίως με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους.

Το Samsung Xcover Pro όπως δείχνουν οι φήμες μέχρι στιγμής θα εξοπλιστεί με τον Exynos 9611σε συνδυασμό με 4GB RAM. Σαν πρώτο λειτουργικό σύστημα θα έχει το Android 10 με το One UI 2.0. Σύμφωνα με το ιστορικό της σειράς το νέο Xcover θα έχει προστασία κατά του νερού IP68 και, αλλά και στρατιωτική πιστοποίηση τύπου MIL-STD.

Asus ZenFone 8 Android