Στις 28 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη των Xiaomi 12 και MIUI 13

Μπορεί εδώ και καιρό οι φήμες να έδιναν την 12η Δεκεμβρίου ως σημαντική ημέρα για το μέλλον της Xiaomi, ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν. Τελικώς, το μεγάλο event της εταιρίας θα λάβει χώρα λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, στις 28 Δεκεμβρίου.

xiaomi 12 διαρροή

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία μέσω του Weibo, στο event θα παρουσιαστούν τα smartphone της σειράς Xiaomi 12. Για την ώρα, γνωρίζουμε πως θα δούμε το βασικό μοντέλο, την Pro έκδοσή του (Xiaomi 12 Pro), αλλά ίσως ακόμη μία «μυστήρια» συσκευή Xiaomi 12X. Στο εσωτερικό των συσκευών της σειράς θα υπάρχει ο νέος Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, ενώ η φωτογραφία της ανακοίνωσης μαρτυρά την ύπαρξη punch-hole. Όπως πάντα η φημολογία γύρω από τα χαρακτηριστικά των συσκευών οργιάζει, με ίσως πιο φρέσκο στοιχείο την φόρτιση στα 120W.

Η 28η Δεκεμβρίου παρουσιάζει ενδιαφέρον και για άλλους λόγους, καθώς εκείνη την ημέρα θα αποκαλυφθεί και το MIUI 13. Η νέα έκδοση του λογισμικού της Xiaomi θα κάνει ντεμπούτο με το Xiaomi 12, όμως σύντομα θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη και σε άλλες συσκευές, φέρνοντας μαζί και την αναβάθμιση σε Android 12.

Όπως και να έχει την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε τα πάντα γύρω από τη ναυαρχίδα της εταιρίας και τη νέα έκδοση του λογισμικού της!

I can only show you the door...