Πύργος Ηλείας: Υποψήφιος τάζει ουζάκια μετά από έλεγχο ορθότητας ψήφου…

Φυσικά και ζούμε σε μία κοινωνία απόλυτης διαφθοράς σε οποιοδήποτε επίπεδο, ακόμα και στην πιο απλή μορφή της καθημερινότητας, γιατί όχι μόνο βρισκόμαστε στην Ελλάδα, αλλά στο Πύργο Ηλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με διάφορα άρθρα, ο Πύργος απαρτίζεται από τους χειρότερους Έλληνες πολίτες της χώρας. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι άλλο πριν περάσω στο επίμαχο περιστατικό που έλαβε μέρος στο Facebook.

Αρχικά μου έκανε εντύπωση που ένας συγκεκριμένος χρήστης του Facebook, ζήτησε δημόσια από άγνωστο να τον ψηφίσει. Τι πιο λογικό εξάλλου στην Ελλάδα να βλέπεις άσχετους και να τους λες να σε ψηφίσουν χωρίς κανένα επιχείρημα; Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η παρακμή στη κοινωνία του Πύργου.

Αρχικά τον ρώτησα αν θα βρίσκετε έξω από τον εκλογικό χώρο για να μοιράζει έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια, όπως συνηθίζουν να κάνουν αρκετοί διεφθαρμένοι πολίτες εδώ. Δυστυχώς δεν πιάσαμε καλή ψαριά καθώς αρχικά απάντησε αρνητικά, όμως στη συνέχεια τσίμπησε θεαματικά, αφού προσφέρθηκε απλόχερα να με κεράσει ούζο, αφού όμως πρώτα όπως είπε χαρακτηριστικά, “κάνω έλεγχο για την ορθότητα της ψήφου”.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος “κύριος” φαίνεται να κάνει κάποιου είδους τεστ αλήθειας, όπως ο ίδιος ανέφερε, για να διαπιστώσει αν όντως τον ψήφισες για να μη πετάξει τα λεφτά του (σε ουζάκια μόνο) σε τίποτα πολίτες δεύτερης κατηγορίας που δεν τον ψήφισαν, εντυπωσιακά σκουπιδένιο!

Υποψήφιος τάζει ουζάκια μετά από έλεγχο ορθότητας ψήφου στο Πύργο Ηλείας

Το σχόλιο έγινε δημόσια στο Facebook και έτσι διατηρούμε το δικαίωμα να το κοινοποιήσουμε στη σελίδα μας, είτε του αρέσει είτε όχι. Αυτό είναι και το post.

Asus ZenFone 8 Android