Πόσο αδιάβροχο είναι το OnePlus 6;

Δεν περάσανε πολλές μέρες που ξεκίνησε η διάθεση του OnePlus  6 στο αγοραστικό κοινό και ήδη είχαμε τις πρώτες water resistant δοκιμασίες του. Να θυμίσουμε ότι το OnePlus 6 δεν διαθέτει επίσημη πιστοποίηση IP67 ή IP68, αλλά χαρακτηρίζεται ως splash resistant. Πόσο ανθεκτικό τελικά είναι, θα το μάθουμε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αρχικά αναφέρω ότι από την στιγμή που η OnePlus δεν έχει χαρακτηρίσει την συσκευή με κάποιο βαθμό ανθεκτικότητας, καλό θα ήταν τέτοια πειράματα να μην γίνονται. Αλλά σε περίπτωση που έχεις το OnePlus 6, και σου πέσει λίγο νερό πάνω, ή βουτήξεις στη πισίνα με το κινητό στη τσέπη και το θυμηθείς σχετικά γρήγορα, μπορούμε να πούμε ότι η συσκευή δε θα πάθει κάτι σοβαρό.

Όπως είδαμε το OnePlus 6 μέχρι και τα 5 πρώτα λεπτά κάτω από το νερό, λειτουργεί σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελάχιστο νερό φαίνεται να έχει εισχωρήσει στη συσκευή, δημιουργώντας ένα μικρό θάμπωμα στη μπροστινή κάμερα. Και το ηχείο της συσκευής λειτουργεί κανονικά αλλά με μειωμένη ένταση.

oneplus 6 αδιάβροχο

Τα προβλήματα για τη συσκευή ξεκινούν όταν βυθιστεί κάτω από ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά. Το OnePlus 6 παραμένει ενεργό, αλλά όχι τόσο λειτουργικό. Το μέγεθος της ζημιάς δε μπόρεσε να φανεί στο τεστ αυτό, καθώς πρέπει να στεγνώσει πρώτα και έπειτα να ελεγχθούν όλες οι λειτουργίες του. Όπως και να έχει, η συσκευή φαίνεται να αντιστέκεται σε όλες αυτές τις δοκιμασίες κάτι που οφείλουμε τα αναγνωρίσουμε.

Από όλα  αυτά που είδαμε μπορούμε να πούμε ότι για splash resistant συσκευή, το OnePlus 6 τα καταφέρνει μια χαρά.

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.