Αποστολή Email Σε Συγκεκριμένη Ώρα | Προγραμματισμός Σε Gmail

Τα email πλέον έχουν γίνει μέρος της ζωή μας όπως και δεκάδες λειτουργίες που έρχονται μαζί με αυτά που πολλές φορές ξεχνάμε ή δεν γνωρίζουμε. Ούτε εμείς στο TechValue καλά καλά δεν μπορούμε να θυμόμαστε κάθε λειτουργία που έχει το Android και οι εφαρμογές του. Γι’ αυτό ακριβώς σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα οποιαδήποτε email για να σταλθεί αυτόματα οποιαδήποτε ώρα θέλουμε.

προγραμματισμός email

Προγραμματισμός Email Με Gmail

Η βασική εφαρμογή αποστολής email είναι το Gmail που έρχεται προ εγκατεστημένη σε κάθε κινητό Android. Για να προγραμματίσουμε ένα email ώστε να σταλεί αυτόματα όποτε εμείς επιθυμούμε αρκεί να πατήσουμε “σύνταξη” και στη συνέχεια το μενού πάνω δεξιά με τις 3 τελίτσες, όπως φαίνεται και στις εικόνες παρακάτω.

σύνταξη email για προγραμματισμό
κουμπί ρυθμίσεων gmail για προγραμματισμό email
προγραμματισμός αποστολής

Αρχικά, μόλις πατήσουμε το μενού “προγραμματισμός αποστολής” θα εμφανιστούν 4 επιλογές. Οι προτεινόμενες ώρες δεν είναι τυχαία εκεί, αφού αποτελούν τις “καλύτερες” ώρες της μέρας για να φύγει ένα email, ιδιαίτερα αν είναι επαγγελματικό.

Παρόλα αυτά, αν οι ώρες που προτείνει το Gmail δεν σου κάνουν μπορείς να επιλέξεις την τελευταία επιλογή “Επιλογή ημερομηνίας και ώρας”. Έτσι μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα θέλεις για να στείλεις αυτόματα ένα οποιοδήποτε email. Το περιεχόμενου του email δεν παίζει κανένα ρόλο, μπορείς να προγραμματίσεις email με αρχεία, φωτογραφίες, zip, κείμενο και όχι μόνο.


Προγραμματισμός αποστολής email συνοπτικά

  1. Ανοίγουμε την εφαρμογή Gmail.
  2. Επιλέγουμε Σύνταξη email.
  3. Πατάμε στις 3 τελίτσες που βρίσκονται πάνω δεξιά.
  4. Τέλος, επιλέγουμε πότε θέλουμε να σταλθεί το email.
Asus ZenFone 8 Android