Πονάει η Ελληνική Μηχανή Σύγκρισης Κινητών του TechValue τον κάθε “αμόρφωτο” και ανθέλληνα!

Το 2020 ξεκίνησε η ανάπτυξη της πρώτης Ελληνικής Μηχανής Σύγκρισης Κινητών από εμάς, το TechValue, που σήμερα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας δωρεάν. Το καλοκαίρι του 2021 ήταν έτοιμη και δημοσιεύτηκε στο κοινό. Το γνωρίζαμε από τότε πως η αγορά θα αντιδράσει αρνητικά, γιατί πώς να το κάνουμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν χολή όταν εξελίσσεσαι, ακόμα και αν δεν αφορά εσένα προσωπικά, αλλά την ίδια τους τη χώρα. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε είναι να αντιδράσουν αρνητικά μέχρι και άσχετοι στον χώρο!

Παρόλο που έχουμε δημιουργήσει από το ΜΗΔΕΝ την πιο δυναμική και αποτελεσματική μηχανή σύγκρισης κινητών, αντιδρούν αρνητικά χωρίς λόγο μέχρι και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τα smartphones ή την τεχνολογία. Δεν θα τους κάνω τη χάρη αυτή τη φορά να αναφερθώ με ονόματα, αλλά πραγματικά φαίνεται ότι τους πονάει. Σούζυ τσούζει;

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που βγάζουν δημόσια την κακία τους, ο καθένας με τον δικό του καμουφλαρισμένο τρόπο και μας δίνουν να καταλάβουμε πως τελικά το κάνουμε πολύ καλύτερα από ότι αρχικά πιστεύαμε! Συνεχίστε να είσαι πνευματικά φτωχοί και “αμόρφωτοι”, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, “διότι όταν περιβάλλεσαι από σκατά, είναι εύκολο να ξεχωρίσεις λάμποντας!”

Asus ZenFone 8 Android