Πλήρωσε μόνο το ρεύμα που καταναλώνεις κάθε μήνα

Με τους λογαριασμούς ρεύματος να έχουν ξεφύγει για διάφορους λόγους είναι σχεδόν βέβαιο πως κανένας δεν θέλει να βλέπει εικονικά φουσκωμένους έναντι λογαριασμούς, μέχρι να έρθει ο εκκαθαριστικός με καθυστέρηση. Γι’ αυτό ακριβώς σε αυτό το άρθρο θα δείξουμε πως γίνεται κάθε μήνα να χρεώνεται η πραγματική κατανάλωση χωρίς να χρειάζεται αναμονή για τον εκκαθαριστικό.

Τι κερδίζεις με αυτό;

  • Με αυτό τον τρόπο τα πόσα θα μοιράζονται ισόποσα και το νοικοκυριό ή η επιχείρησή θα γνωρίζει κάθε μήνα πόσο ρεύμα καταναλώνει χωρίς να περιμένει με νευρικότητα τον εκκαθαριστικό.
  • Η λύση είναι αρκετά απλή και την προτείνω σε όλους να την ακολουθήσουν ακόμα και ας μην υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, ώστε να μην επιτρέπουν στις εταιρείες ενέργειας να κάνουν “κάβα” με δικά μας χρήματα.
ρεύμα

Πραγματική κατανάλωση ρεύματος κάθε μήνα


Η λύση είναι απλή και αρχικά την έμαθα από την Watt+Volt. Προσοχή, το άρθρο δεν αποτελεί διαφήμιση, όλες ίδιες είναι πάνω κάτω. Όταν εκδίδεται ένας έναντι λογαριασμός, ο πελάτης, δηλαδή εμείς, έχουμε ένα περιθώριο περίπου 2 ημερών να δηλώσουμε στη πλατφόρμα της εταιρείας στην οποία είμαστε την κατανάλωση, δηλαδή το νούμερο το οποίο βρίσκεται στον μετρητή του κεντρικού ρολογιού. Στην συνέχεια εντός 3 ημερών ο έναντι λογαριασμός ακυρώνεται και εκδίδεται νέος εκκαθαριστικός με την πραγματική κατανάλωση.

Δεν γνωρίζω αν είναι μόνο η Watt+Volt στην οποία βρίσκομαι που στέλνει φουσκωμένους έναντι λογαριασμούς, αλλά όσες φορές το έχω κάνει ο λογαριασμός μειώνεται τουλάχιστον 60€. Να τονίσω πως στη πραγματικότητα ακολουθώντας την παραπάνω οδηγία δεν γλιτώνουμε χρήματα, απλά πληρώνουμε κάθε μήνα την πραγματική κατανάλωση και τίποτα άλλο.

Προσοχή: Οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολλές, δεν μπορώ να γνωρίζω πως λειτουργούν όλες.