Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις με την παρέα σου στο κινητό!

Στη σημερινή εφαρμογή της ημέρα θα δούμε ένα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξεις στο κινητό σου. Πρόκειται για το Πες Βρες, μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για Android και iOS smartphones. Το Πες Βρες είναι πολύ εύκολο παιχνίδι και δεν είναι ανάγκη να έχεις βγάλει πολυτεχνείο για να απαντήσεις στις ερωτήσεις.

Πες Βρες

Στην εφαρμογή Πες Βρες, μπορείς να επιλέξεις να παίξεις μέχρι και με 4 διαφορετικές ομάδες που αποτελούνται από όσα άτομα θέλει η παρέα που θα παίξει. Μπορείς να επιλέξεις από 5, 10, 15, 20 ή και 30 γύρους, δηλαδή πόσες ερωτήσεις συνολικά θα πέσουν στην κάθε ομάδα. Το καλό είναι ότι σε αφήνει να επιλέξεις ακόμα και επίπεδο δυσκολίας.

Αν υπάρχουν νεαρότερες ηλικίες στην παρέα, για παράδειγμα, θα ήταν πιο λογικό η παρέα να επιλέξει χαμηλή δυσκολία ερωτήσεων στις ρυθμίσεις του Πες Βρες. Η τελευταία επιλογή που σου δίνει είναι ο χρόνος που έχει στη διάθεσή της η κάθε ομάδα για να απαντήσει στις ερωτήσεις. Μπορείς να επιλέξεις από 30, 45, 60, 75 και 90 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το πόσο γρήγορη ή πόσο δύσκολη θέλετε να είναι η αναμέτρηση!

Πεσ Βρεσ

Αν η κάθε ομάδα έχει πολλά άτομα, τότε θα ήταν καλό να επιλέξετε πιο μικρό χρόνο, αφού θα μπορούν όλοι ταυτόχρονα (σχεδόν) να δίνουν απαντήσεις. Αν είναι η σειρά της ομάδας Α, για παράδειγμα, να απαντήσει στην ερώτηση, τότε μια άλλη ομάδα θα πρέπει να έχει το κινητό που τρέχει την εφαρμογή Πες Βρες. Οι απαντήσεις που μπορεί να δώσει μια ομάδα είναι πολλές. Από τις απαντήσεις που θα δώσει η ομάδα Α (στην περίπτωσή μας), τότε η ομάδα Β που έχει το κινητό θα πρέπει να επιλέξει τις σωστές απαντήσεις που βρήκε η ομάδα Α.

Βρείτε την εφαρμογή εδώ.

Asus ZenFone 8 Android