Εφαρμογή με παιχνίδια μνήμης και συγκέντρωσης για να ακονίσεις το μυαλό σου

Αν δεν έχεις καλή μνήμη ή δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς (όπως εγώ), τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο αν ψάχνεις μια ευχάριστη λύση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το Android smartphone σου. Λίγο ειρωνικό βέβαια, αφού αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό που δεν έχεις καλή μνήμη. Θα σε βοηθήσει όμως να την βελτιώσεις με διάφορα παιχνίδια μνήμης.

παιχνίδια μνήμης

Παιχνίδια Μνήμης

Η συγκεκριμένη εφαρμογή περιέχει διάφορα ευχάριστα παιχνίδια, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις το στόχο σου. Εκτός από το smartphone σου, θα χρειαστεί να γνωρίζεις και Αγγλικά, αφού οι οδηγίες για το κάθε παιχνίδι είναι στα Αγγλικά. Πολλά από τα παιχνίδια είναι δωρεάν, αλλά αν η εφαρμογή σου αρέσει και σε βοηθάει, μπορείς να την αγοράσεις.

Αγοράζοντας την εφαρμογή, θα έχεις διαθέσιμα πιο πολλά παιχνίδια για να βελτιώσεις τη μνήμη σου, αλλά και ειδικά επιλεγμένες ασκήσεις στα σημεία που υστερείς. Όταν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα σε βάλει να κάνεις ένα τεστ, ώστε να εντοπίσει τα αδύναμα σημεία σου και να έχεις πιο προσωποποιημένα παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=iQBTKgyOqi4

Τα παιχνίδια μνήμης που έχει είναι διαφορετικά και με διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Κάποια μπορεί να είναι απλά drag & drop, ενώ κάποια άλλα να είναι τύπου listening. Μη σε τρομάζουν όλα αυτά! Αν ξέρεις αγγλικά, κατέβασε την εφαρμογή και δοκίμασέ την να δεις αν σου αρέσει. Επίσης, αν θες δοκιμάσεις και άλλη μια κορυφαία εφαρμογή ενίσχυση μνήμης, κάνε κλικ στο link.

Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ.

Asus ZenFone 8 Android