Νέα πιο δυνατή έκδοση για το Redmi K30 Pro Zoom

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την αρχική αποκάλυψη του Redmi K30 Pro Zoom, όμως η Xiaomi ήδη παρουσίασε μία νέα έκδοση για την συσκευή της.

TechValue

Αυτή θα φέρει ακόμη πιο δυνατά χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας την μνήμη RAM στα 12GB LPDDR5. Παράλληλα, εντυπωσιακός είναι και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος της συσκευής, ο οποίος αγγίζει τα 512GB και είναι τεχνολογίας UFS 3.1. Φυσικά τα παραπάνω φέρνουν την αντίστοιχη αύξηση και στην τιμή, αφού η συσκευή στην συγκεκριμένη έκδοση θα κοστίζει 4499 yuan, δηλαδή περίπου $634.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης παραμένουν τα ίδια με τις υπόλοιπες K30 Pro Zoom συσκευές. Στο μπροστινό της τμήμα βρίσκεται η εντυπωσιακή Super AMOLED 6.67″ ιντσών οθόνη, ενώ στο εσωτερικό της ο κορυφαίος Snapdragon 865. Εντυπωσιακή είναι και η πίσω διάταξη των τεσσάρων καμερών, με κύριο αισθητήρα τον 64MP IMX686 της Sony. Δίπλα σε αυτόν βρίσκεται ο 8MP telephoto φακός που επιτρέπει 3x οπτικό και 30x ψηφιακό ζουμ. Δύο αισθητήρες 13MP και 2MP, για ultrawide ληψεις και για βάθος αντίστοιχα. Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4.700mAh με υποστήριξη 33W fast charge, ενώ έρχεται με Android 10 και την τελευταία έκδοση 11 του MIUI.

OnePlus Nord Android