Νέα πιο δυνατή έκδοση για το Redmi K30 Pro Zoom

Μπορεί να έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την αρχική αποκάλυψη του Redmi K30 Pro Zoom, όμως η Xiaomi ήδη παρουσίασε μία νέα έκδοση για την συσκευή της.

TechValue

Αυτή θα φέρει ακόμη πιο δυνατά χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας την μνήμη RAM στα 12GB LPDDR5. Παράλληλα, εντυπωσιακός είναι και ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος της συσκευής, ο οποίος αγγίζει τα 512GB και είναι τεχνολογίας UFS 3.1. Φυσικά τα παραπάνω φέρνουν την αντίστοιχη αύξηση και στην τιμή, αφού η συσκευή στην συγκεκριμένη έκδοση θα κοστίζει 4499 yuan, δηλαδή περίπου $634.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης παραμένουν τα ίδια με τις υπόλοιπες K30 Pro Zoom συσκευές. Στο μπροστινό της τμήμα βρίσκεται η εντυπωσιακή Super AMOLED 6.67″ ιντσών οθόνη, ενώ στο εσωτερικό της ο κορυφαίος Snapdragon 865. Εντυπωσιακή είναι και η πίσω διάταξη των τεσσάρων καμερών, με κύριο αισθητήρα τον 64MP IMX686 της Sony. Δίπλα σε αυτόν βρίσκεται ο 8MP telephoto φακός που επιτρέπει 3x οπτικό και 30x ψηφιακό ζουμ. Δύο αισθητήρες 13MP και 2MP, για ultrawide ληψεις και για βάθος αντίστοιχα. Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία 4.700mAh με υποστήριξη 33W fast charge, ενώ έρχεται με Android 10 και την τελευταία έκδοση 11 του MIUI.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.