Επίσημο, πάμε για μποϊκοτάζ της σειράς Samsung Galaxy S23 στην Ελλάδα!

Όπως είδαμε πιο αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο, η Samsung Mobiles σκοπεύει να κυκλοφορήσει την σειρά Galaxy S23 με επεξεργαστή Exynos που όμως θα βαφτίσει “SnapDragon 8Gen2 Mobile Platform For Galaxy”. Με αυτή την κίνηση ευελπιστεί να καταφέρει να αντιμετωπίσει τις μειωμένες πωλήσεις σε χώρες όπου τα κινητά της κυκλοφορούν μόνο με Exynos και που δίνει στη Samsung μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους, αφού τους Exynos τους κατασκευάζει η ίδια.

Για ακόμα μία φορά θα υπενθυμίσουμε πως η Qualcomm παλιότερα είχε δώσει την ευκαιρία στη Samsung να κατασκευάσει κάποια chipset SnapDragon και επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό, η Qualcomm μετέφερε την παραγωγή ξανά στην TSMC. Τα SnapDragon Chipset που έφτιαξε η Samsung ήταν στη γραμμή παραγωγής όπου δημιουργούνται και οι μέτριοι Exynos όπως θα γίνει τώρα και με τον SD 8Gen2 της “Samsung”.

samsung snapdragon 8gen2

Τώρα όπως όλα δείχνουν το TechValue θα επιβεβαιωθεί και ο “SnapDragon 8Gen2 Mobile Platform For Galaxy” θα φτιάχνετε στη γραμμή παραγωγής των Exynos. Οπότε με λίγα λόγια ο πραγματικός SnapDragon 8Gen2 δεν θα έχει “καμία σχέση” με τον SnapDragon 8Gen2 Mobile Platform For Galaxy και θα είναι ακόμα ένα Exynos Chipset με μέτρια αυτονομία, αλλά και απόδοση…

Αυτή η κίνηση της Samsung θυμίζει σκοτεινές εποχές huawei όπου άλλο τύπο μνήμης ανακοίνωνε και τελικά άλλον φορούσαν οι συσκευές στη πράξη. Ήταν σαν να αγόραζες αυτοκίνητο με 250 άλογα, αλλά σου έβγαινε 180…!

Καλούμε όλους τους καταναλωτές στην Ελλάδα να διαδώσουν την είδηση και να κάνουν μποϊκοτάζ στην Samsung ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το απαράδεκτο και ύπουλο marketing που σκοπεύουν να εφαρμόσουν με τη σειρά Galaxy S23.

Asus ZenFone 8 Android

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031